A anonimderp Original poster Kayıtlı Üye 28 Ağu 2016 43 3 29 22 Eyl 2016 #1 Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ?
Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ?
K Kronos Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi Yönetici 25 Mar 2016 2,387 2,165 Ağrı Cihaz Poco X3 NFC | surya ROM ArrowOS v11.0 | R 22 Eyl 2016 #2 Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? anonimderp' Alıntı: Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım.
Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? anonimderp' Alıntı: Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım.
A anonimderp Original poster Kayıtlı Üye 28 Ağu 2016 43 3 29 22 Eyl 2016 #3 Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? SONEROGUR' Alıntı: anonimderp' Alıntı: Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim
Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? SONEROGUR' Alıntı: anonimderp' Alıntı: Sanki gezinme çubuğu biraz fazla uzunmuş gibi geliyor bana. Ekranda daha az yer kaplasa daha iyi olurdu. Başka böyle düşünen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim
F fayn88 Kayıtlı Üye 13 Eyl 2016 39 2 36 Cihaz gm 5 plus 23 Eyl 2016 #4 Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? anonimderp' Alıntı: SONEROGUR' Alıntı: Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapacağız biraz anlatır mısın
Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? anonimderp' Alıntı: SONEROGUR' Alıntı: Xposed Framework'ün Gravity Box modülü küçültebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapacağız biraz anlatır mısın
A anonimderp Original poster Kayıtlı Üye 28 Ağu 2016 43 3 29 23 Eyl 2016 #5 Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? fayn88' Alıntı: anonimderp' Alıntı: Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapacağız biraz anlatır mısın Genişletmek için tıkla ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1793096 Biri hazır bi script yapmış
Cvp: Gezinme çubuğu (navigation bar) fazla büyük gibi düşünen başka var mı ? fayn88' Alıntı: anonimderp' Alıntı: Küçültmek mümkün, xposeda da gerek yok systemui uygulamasındaki xml verileri düzenlenerek de oluyor. Sadece fikrinizi sormak istedim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapacağız biraz anlatır mısın Genişletmek için tıkla ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1793096 Biri hazır bi script yapmış