Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yerisamur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yerisamur

Original poster
Kayıtlı Üye
4 Eki 2016
62
1
35
Cihaz
Gm 4g
[font=Roboto, sans-serif]Arkadaşlar bir rom yüklemiştim telefona hangi rom olduğunu hatırlamıyorum. Bu romdan sonra telefon açılırken yazan general Mobile yazısı gitti wileyfox yazısı geldi. Bunda da sorun yok lakin stock rom atmak istediğimde sanırım bu engel oluyor atamiyorum. Ayrıca twrp ye girmek istediğimde önce wileyfox menusu geliyor. Bu menüden twrp ye girebiliyorum ancak. Bir de şöyle bir durum var. Daha önce yukledigim miui7 romunu bu yazı geldikten sonra tekrar yukledim. Telefon kapalıyken sarja takınca wileyfox yazısında takılı kalıyor ekran hiç kapanmiyor. Sarjdan çekince de öyle kalıyor. Mecbur batarya çıkarıp takiyorum. Bunun çözümü nedir? Baska bir rom yüklesem sorun çözülür mü? Çözülürse o mubarek rom hangisidir? ?[/font]

[font=Roboto, sans-serif]Yardımlarınız için simdiden teşekkürler[/font]

Cvp: RE: Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen

yusuppp' Alıntı:
Temiz bi fastboot rom kurulumu yap kardeş

Hocam bilgisayar mı lazım fastboot rom yüklemek için. Ben pek anlamıyorum bu işten. Bilgisayarım da yok. Hangi romu önerirsiniz normale dönmesi için? Ayrıca alakanız için de teşekkür ederim.

Bilgisayar olsa daha temiz olur ama stock romlar bölümündeki twpr son sürümü talimatlara uygun şekilde flaşlarsan her şey normal olur boot logo falan

Cvp: RE: Gm 4g fastboot ekranı hakkında yardım lütfen

yusuppp' Alıntı:
Bilgisayar olsa daha temiz olur ama stock romlar bölümündeki twpr son sürümü talimatlara uygun şekilde flaşlarsan her şey normal olur boot logo falan

Onu yaptım hocam. @wes kardeşimizin 7.0 twrp romunu flasladim rom kuruldu ama ekran değişmedi. Açılırken ve twrp ye girerken halen wileyfox menüsünü ve logosu çıkıyor. Sağolsun o da ilgilendi siz de. Anlaşılan bir bilgisayar bulup öyle çözeceğiz bu işi.