GM 5 plus 6.0.1 Stock rom attiktan sonra dokunmatik ekran sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nureddin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nureddin

Original poster
Aktif Üye
12 May 2017
27
11
23
Cihaz
Gm discovery 2 mini
ROM
Orjinal.romi
S.a benim tel 7.1.1 iken Androidi dusurup miui8 rom atacaktım. 6.0.1 Stock rom attiktan sonra general Mobile yazısı gelip gelip gidiyor ondan sonra açılıyor fakat dokunmatigi çalışmıyor telin . Teli kapatamadim sarzinin bitmesi bekledim ondan sonra 7.1.1 Stock attım geri bu konuda yardımcı olacak warmi ?

kardeşim 6.0.1 yükleydiysen fastboot a al telefonu verdigim linkden boot.img dosyasını indir cmd den fastboot flash boot boot.img yaz tamamdır verdigim boot dosyasını flashla bootloader den link :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ahbe telefona stock rom atim yukleme tmladi start tusuna basdim telefon herhangi bir tepki vermiyor sanirm hard brick oldu tele servisten baska care yokmu ? Yardimci olabilirmisin

kardeşim bu forumdan stock rom bölümünde edl stock rom 2018 mart naguot var onu indir qfil ile yazılımı at açılır

link ölü bende aynı şeyi yaşıyorum dokunatik çalışmıyor
[automerge]1560582499[/automerge]
kardeşim 6.0.1 yükleydiysen fastboot a al telefonu verdigim linkden boot.img dosyasını indir cmd den fastboot flash boot boot.img yaz tamamdır verdigim boot dosyasını flashla bootloader den link :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
allah aşkına şu boot dosyasını tekrardan upload edin biryere... dün akşamdan bu saate kadar hiç uyumadım denemediğim rom kalmadı hepsinde pin sorduğu ekrana kadar geliyorum dokunmatik ekran çalışmıyor.. bulduğum tek çözüm burası burada da link yok. sesimi duyan varsa yardımcı olsun lütfen. uyumak istiyorum artık...

Son düzenleme:
link ölü bende aynı şeyi yaşıyorum dokunatik çalışmıyor
[automerge]1560582499[/automerge]

allah aşkına şu boot dosyasını tekrardan upload edin biryere... dün akşamdan bu saate kadar hiç uyumadım denemediğim rom kalmadı hepsinde pin sorduğu ekrana kadar geliyorum dokunmatik ekran çalışmıyor.. bulduğum tek çözüm burası burada da link yok. sesimi duyan varsa yardımcı olsun lütfen. uyumak istiyorum artık...
kardeşim hangi romu atıyorsun 6.0.1 mi

kardeşim hangi romu atıyorsun 6.0.1 mi
Evet 6.0.1, stock ve sitede yer alan tüm custom 6 versiyonlar içinde aynı sorun oluyor, hepsini denedim. İlk kurulumdan sonra birkaç defa restart vs sonrasında açılıyor pin soruyor telefon dokunmatik çalışmıyor, tüm 6larda böyle. Sanki telefon 6 ya hiçbi şekilde dönmemeye yemin etmiş gibi...

Kardeşim bende dokunmatik sorunu varda boot.img linkini yenilermisin

Evet 6.0.1, stock ve sitede yer alan tüm custom 6 versiyonlar içinde aynı sorun oluyor, hepsini denedim. İlk kurulumdan sonra birkaç defa restart vs sonrasında açılıyor pin soruyor telefon dokunmatik çalışmıyor, tüm 6larda böyle. Sanki telefon 6 ya hiçbi şekilde dönmemeye yemin etmiş gibi...
Kardeşim bende dokunmatik sorunu varda boot.img linkini yenilermisin
Kardeşlerim bugün inşallah sizler için yeniden upload yapacagim

Beklemedeyiz hocam. rr rom atim acilyor ama dokunmatik calismiyor
birazdan yükleyeceğim siteye kusuruma bakmayın
[automerge]1566477654[/automerge]
buyurun kardeşlerim stock rom olan gm 5plus 6.0.1 m3e56 ya dönün ardından bunu flashlayın sorun kalmayacaktır allahın izniyle deneyin bakalım

Son düzenleme:
buyurun kardeşlerim stock rom olan gm 5plus 6.0.1 m3e56 ya dönün ardından bunu flashlayın sorun kalmayacaktır allahın izniyle deneyin bakalım
Sağolun hocam deniyecem birazdan

linki tekrardan upload etmeniz mümkün mü şuan çalışmıyor da