B blurage Original poster Kayıtlı Üye 12 May 2015 18 0 8 Haz 2017 #1 Arkadaşlar twrpden pcye bağlıyorum. Adb sideload yapınca görmüyor. Driverlar falan mevcut. Oem kilidini ve twrpyi aynı pcden yaptım. Bi el atar mısınız
Arkadaşlar twrpden pcye bağlıyorum. Adb sideload yapınca görmüyor. Driverlar falan mevcut. Oem kilidini ve twrpyi aynı pcden yaptım. Bi el atar mısınız
K Kağan Kayıtlı Üye 31 May 2017 146 90 10 Haz 2017 #2 blurage' Alıntı: Arkadaşlar twrpden pcye bağlıyorum. Adb sideload yapınca görmüyor. Driverlar falan mevcut. Oem kilidini ve twrpyi aynı pcden yaptım. Bi el atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Konuyu yanlis yere acmissiniz GM 5 burasi plus degil Sorun olarakta driverlari guncelleyin mutlaka bir eksiklik var
blurage' Alıntı: Arkadaşlar twrpden pcye bağlıyorum. Adb sideload yapınca görmüyor. Driverlar falan mevcut. Oem kilidini ve twrpyi aynı pcden yaptım. Bi el atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Konuyu yanlis yere acmissiniz GM 5 burasi plus degil Sorun olarakta driverlari guncelleyin mutlaka bir eksiklik var
Frostbite Yönetici 11 Tem 2015 1,337 856 Cihaz iPhone 7 ROM iOS 13.3 10 Haz 2017 #4 Konu taşındı. Sonraki sefere daha dikkatli olun.