Gm discovery 4 gb hard brick

aslywer

Kayıtlı Üye
17 Nis 2015
13
1
Arkadaşlar herşey çok güzel gidiyodu bigün elektirik gitti telefonda pcye bağlıydı neyse sonra şarj düştü iyice felan nekadar telefonu taktyısamda hiçbişi olmuyor şarj felanda olmuyor telefonu şarja takınca ses açma kapama ve telefonu açma kapama tuşuna basınca bi siyah ekran geliyor sonra geri gidiyor flashtool ile herşeyi denedim oda olmuyor pcye bağlayınca dıt sonra dıt dıt diye ses geliyor görmüyor ne yapmalıyım yardım edin

Pili akrep, orumcek,... sarjla sarj edin ve oyle deneyin
Pili 10 dakika onunla sarj edin cihaza takin
Cihaz acilacaktir

yada yeni bi batarya alırsam olur öyle değilmi ? deniyeceğim çok teşekkürler

Hocam olmuyor telefon acılmıyor sadece sıyah ekran acılıyor ne logo ne bısey gelıyor telefonu acamamısken sey yapmıstım flash tool ile format atarken %3de kalmıstı takılı kaldı oyle bende cıkardım sımdı sadece sıyah ekran gelıyor gıdıyor

Flash toolu n son süğrümünü indirin Discovery Stock Rom indirerek. Telefonunuzun pili çıkarın.. flash toolu  başlatın.. usbyi telefona baglayın... Flash lasın düzelir..

Flashtool'un son sürümünü nerden bulabilirim ?

Olmuyor hocam hiçbi şekilde olmuyor flashtool görmüyor telefonumu hiçbi şekilde telefonum okunmuyor pc tarafından

Cvp: RE: Gm discovery 4 gb hard brick

aslywer' Alıntı:
Flashtool'un  son sürümünü nerden bulabilirim ?

Olmuyor hocam hiçbi şekilde olmuyor flashtool görmüyor telefonumu hiçbi şekilde telefonum okunmuyor pc tarafından

http://spflashtool.com/download/SP_Flash_Tool_v5.1524.00.000.zip

Deniyorum hemen hocam teşekkür ederim inşallah olur

Hocam olmuyor denıyorum hepsını olmuyor gormuyor

Arkadaşlar lütfen biriniz yardımcı olun

Hocam sorun çözülmüştür telefonu verdim tamire öyle çözüldü teşekkürler herşey için

Cvp: RE: Gm discovery 4 gb hard brick

aslywer' Alıntı:
Hocam sorun çözülmüştür telefonu verdim tamire öyle çözüldü teşekkürler herşey için

Rica ederiz
Yardimci olmaya calistik ama ise yaramadiysa da caniniz saolsun :)
İyi gunler...