GM dıscoverye3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mobile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mobile

Original poster
Kayıtlı Üye
25 Ara 2015
6
0
lutfen yardım telefon oto guncelemedensonra açılış ekranında kaldı soket değişimleri yapıldı bi turlu bilgisayarı gormuyor sd karttan çaliştıracağim bıryol varmı teşekurler

mobile' Alıntı:
lutfen yardım telefon oto guncelemedensonra açılış ekranında kaldı soket değişimleri yapıldı bi turlu bilgisayarı gormuyor sd karttan çaliştıracağim bıryol varmı teşekurler

Soket yapılmış ise sürücüleri kontrol edin.
Üstünde custom recovery yoksa pcden flashtoolla ROM atmanız mecburidir eğer custom recovery varsa herhangi bir romu SD karta atıp kurun geçer.

mobile' Alıntı:

Cihaziniza uygun 4GB icin veya 16 GB icin forumda bulunan degrade.zip ile biten romlari stock recovery ile kurabilirsiniz. Recovery e giriyorsa cihaz from sdcard0 veya from sdcard2 den birini secerek degrade uzantili zip i secip yükleyiniz. Biraz uzun sürebilir. Tecrube ile sabittir.

ustam oncelıkle cevabın için teşekurler yanlız formda degrade.zıpile biten rom demişisın bulamadım

SuperDroid' Alıntı:
mobile' Alıntı:

Soket yapılmış ise sürücüleri kontrol edin.
Üstünde custom recovery yoksa pcden flashtoolla ROM atmanız mecburidir eğer custom recovery varsa herhangi bir romu SD karta atıp kurun geçer.

eyvallah ustam

http://forum.turkdevs.com/konu-stock-gm-discovery-16gb-v6718.html?pid=44861#pid44861

Bu link 16 GB discovery icin.

alah razı olsun ustam dedıgın gıbı tecrubeyle sabıt işe yaradı

mobile' Alıntı:
alah razı olsun ustam dedıgın gıbı tecrubeyle sabıt işe yaradı

Hadi geçmiş olsun.

İyi Forumlar.

Turkdevs forum farkı bu işte. Anında çözüm