GM5+ Alınmalı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hellryn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hellryn

Original poster
Kayıtlı Üye
10 Kas 2016
2
0
25
Cihaz
discovery
Öncelikle şu an Discovery kullanıyorum. 5 yıldır telefonda ses tuşu bozulması gibi ufak tefek sorunlar haricinde sorun yaşamadım. GM5+ almayı düşünüyorum, şu ana kadar düzeltilmeyen hataları var mı? SAR değeri çok mu yüksek (Tek sim kullanıyorum)? Alınmalı mı, alınmamalı mı? Son güncellemelere göre cevap bekliyorum.

Alınmamalı xiaomi telefonlara bakmanı öneririm.

Sar değeri konusunda dünyada en iyiside olsa çöpppp. Donanımı hakkıyla veren tek bir yazılımı yok. Kesinlikle alınmamalı.

Alınmamalı xiaomi telefonlara bakmanı öneririm.
Sar değeri konusunda dünyada en iyiside olsa çöpppp. Donanımı hakkıyla veren tek bir yazılımı yok. Kesinlikle alınmamalı.

Hocamlar telefon türk telekomdan hatta taahütle alınacaktı, çok absürd miktarda fatura ödeniyormuş onun taahütünü de kırmak amaçlı bi yandan. Diğer seçenekler "HTC Desire 830" - "Türk Telekom Stylus 3" - "Lenovo K6 Note" ve "LG Q6"
Bunlardan hangisini seçebilirim?

Diğer yazdığın modeller hakkında birşey diyemem ancak GM 5 Plus kesinlikle alınmamalı.

Xiaomi redmi not 4 x al bence 5+ tan kat kat iyi internette bulabilirsin fiyat ise 950-1100 arası
Rom kernel modding i falan fazlasıyla var
Batarya ömrü çok uzun
Kesinlikle öneririm
Burada karşılaştırma var bak alırsan snapdragon olanı al
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.