Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bootlader oem kilidi mi demek? Ben daha hiç bir şeyiyle uğraşmadım zaten sıfır gibi tel o zaman veriler sıfırlanacak. Yedek alma programı önerir misin titanyum backupa benzer. Herhalde data yedekleyemem rootsuz ama apk yedeklesem yeter internetim yok evde de.
[doublepost=1485586677,1485586644][/doublepost]
Bootlader oem kilidi mi demek? Ben daha hiç bir şeyiyle uğraşmadım zaten sıfır gibi tel :emoji_slight_smile: o zaman veriler sıfırlanacak. Yedek alma programı önerir misin titanyum backupa benzer. Herhalde data yedekleyemem rootsuz ama apk yedeklesem yeter internetim yok evde de.
[doublepost=1485586751][/doublepost]
Bootlader oem kilidi mi demek? Ben daha hiç bir şeyiyle uğraşmadım zaten sıfır gibi tel :emoji_slight_smile: o zaman veriler sıfırlanacak. Yedek alma programı önerir misin titanyum backupa benzer. Herhalde data yedekleyemem rootsuz ama apk yedeklesem yeter internetim yok evde de.