GM5 Plus Stock Rom(Nougat 7.1.1.) Substratum Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bigbang

Original poster
Aktif Üye
25 Eyl 2016
64
17
40
istanbul
Cihaz
gm5 plus d
ROM
Stock Rom
Merhabalar. GM Plus rootlu cihazıma substratum kurdum gerekli izinleri verdim ancak temaları kurduğumda bi değişiklik olmuyor. Acaba stock rom'da çalışmıyor mu? Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Temalar uyumsuz olabilir 7.1.1 için olan temalar da ücretli

Uygun temalar ucretli

yalanmı söyliycez burda... uygulanmıyor rr nin son romunda kaç gündür uğraşıyorum galaxy evolution teması için uygulanıyor diyor ama bi cacık yok
[doublepost=1491640639,1491628789][/doublepost][OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.2 RR ROM [NIGHTLY] [OMS] bu romda çalışmıyor isterseniz bi deneyin bizde bilgi sahibi olalım arkadaşlar substratum bu romda çalışmıyor temalar uygulanıyor diyor ama değişen yok

rr 7.1.1 de de çalışmıyor yanılmayın.

RR'de subsratum tema motoru sorunsuz bir şekilde çalışıyor, daha dün denedim.
yalanmı söyliycez burda... uygulanmıyor rr nin son romunda kaç gündür uğraşıyorum galaxy evolution teması için uygulanıyor diyor ama bi cacık yok
[doublepost=1491640639,1491628789][/doublepost][OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.2 RR ROM [NIGHTLY] [OMS] bu romda çalışmıyor isterseniz bi deneyin bizde bilgi sahibi olalım arkadaşlar substratum bu romda çalışmıyor temalar uygulanıyor diyor ama değişen yok

Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Daha dün son sürüm RR kurduğumda tema uyguladım. Subsratum izinlerini kontrol edip kök erişimi verdiğinizden emin olun.Android 7.1.1 desteği olmayan temalar yüklemiş olabilirsiniz kontrol edin. Ayrıca 7.1.1 uyumlu olan çoğu tema maalesef ücretli, geçen hafta aşağıda belirttiğim tema ücretsiz olunca hemen indirmiştim onu kullanıyorum sorunsuz.

7.1.1 uyumlu örnek tema:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

• Like
Tepkiler: Ezio
5 kez kaldırdım kurdum en sonunda oldu ama temalar işletim sisteminin çalışmasını kasıyor bilginize mesela biri ararken zil tepkimesi daha düşük geldi bana biri ararken hafiften kesintiler oluyor zil sesinde belli yani cihaz kasılıyor

• Like
Tepkiler: kartal2387
5 kez kaldırdım kurdum en sonunda oldu ama temalar işletim sisteminin çalışmasını kasıyor bilginize mesela biri ararken zil tepkimesi daha düşük geldi bana biri ararken hafiften kesintiler oluyor zil sesinde belli yani cihaz kasılıyor
aynen o sorun gm4g kullanırken de başıma gelmişti