Pixelini arttirmadigini biliyorum ayrıca gm6'nın kamera programını google'nin sunduğunuda sanmıyorum kamera ikonundan bile anlaşılabilir gm kendisi yapmış büyük ihtimal ile. Fakat istedigim orjinal bir kamera programi seceneklerin ve arayüzün güzel olduğ ve stabil olduğuiyi günler,bak kameraya fazla takıntılı olduğunu aşağı yukarı biliyorum ancak bunların yazılımını google veriyor. google değiştirmedikçe gm 10 da çıksa kamera aynı kalacaktır. uygulama pixeli arttırmaz. iyi günler
Hocam kamera uygulamasi gm'nin degil. Mtk islemcilerde bulunan kamera uygulamasinin bire bir aynisi. Discoveryi incelemesine izleyin mesela. Ne bilim piranhanin telefonu vardi bi bakin. Yani demek istedigim mtk islemcili teller hep ayni uygulanayi kullaniyorPixelini arttirmadigini biliyorum ayrıca gm6'nın kamera programını google'nin sunduğunuda sanmıyorum kamera ikonundan bile anlaşılabilir gm kendisi yapmış büyük ihtimal ile. Fakat istedigim orjinal bir kamera programi seceneklerin ve arayüzün güzel olduğ ve stabil olduğu