blackwhite
Kayıtlı Üye
teşekkürler...
Şu ana kadar öyle bir hata almadım.alanda görmedim.Romu kurarsanız öyle bir hata olup olmadığını görebilirsiniz.Kısacası Romda öyle bir hata yok.kardeş bu roomda adblock çalışma hatası veryormu.diğer miui roomlarda bazı uygulamalarda adblock açık olduğu için çalışmıyor uyarısı geliyor.telefonda adblock diye bi şey yok
[doublepost=1489073135,1489072969][/doublepost]kardeş bu roomda adblock çalışma hatası veryormu.diğer miui roomlarda bazı uygulamalarda adblock açık olduğu için çalışmıyor uyarısı geliyor.telefonda adblock diye bi şey yok
Evet ilk sayfadaki gapps ı flashlayınca hepsi düzeldi.Cvp: RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery
Ben sana demiştim ben şimdi hepsini halletmeye çalışacağım hepsi gapps yüzünden.Bende Telefon yokken yaptığım için böyle hatalar çıkabiliyor.Birkaç kişiye de denetmiştim.ama olsun.
Romdan memnun kaldıysanız ne mutlu bize :emoji_relaxed:Üstad teşekkür ederim, dediğin fixleri yükledikden sonra bir hata almadım. sadece mail programım olan bluemail e outlook hesabımı ekleyemedim onuda outlook un kendi uygulaması kotu ama onunla hallettim. Emeğine teşekkür ederim.
[doublepost=1490125289,1490125139][/doublepost]
Evet ilk sayfadaki gapps ı flashlayınca hepsi düzeldi.
ben gercekten cok memnun kaldım, ram temızlemesı hızlı fıxler ıle hersey yolunda. eline sağlık , darısı miui 9 inşalahRomdan memnun kaldıysanız ne mutlu bize :emoji_relaxed:
discovery nin otg desteği malesef mevcut değil donanımsal bi eksiklik...GM discovery otg özeliği miui 8 de varmı yada otg özeliği açma icin yardım ediniz
Cvp: RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery
Onur hocam çift gm discovery telefon çift dokunarak nasıl uytabilirim çift dokunuyorum ama kapanmiyor
Konuda telin açılması için fix var onu kurdunuz mu?aga ben room u kurdum ama açılış(mı) ekranında takılı kaldı nerdeyse 15 dk dır öyle
Konuda telin açılması için fix var onu kurdunuz mu?