J jesse pinkman Kayıtlı Üye 14 Şub 2016 #1 14 Şub 2016 #1 Wileyfox Swift rom dan orjinale geçmek istiyorum hangisini kurmalıyım kararsız kaldım. Hangisini kurayım ki telefon geri garanti kapsamına girsin Kod: Cyanogen Os Sürümü 12.11-YOG7DAS2FI Derleme Numarası LMY48Y Android Sürümü 5.1.1
Wileyfox Swift rom dan orjinale geçmek istiyorum hangisini kurmalıyım kararsız kaldım. Hangisini kurayım ki telefon geri garanti kapsamına girsin Kod: Cyanogen Os Sürümü 12.11-YOG7DAS2FI Derleme Numarası LMY48Y Android Sürümü 5.1.1
J jesse pinkman Kayıtlı Üye 14 Şub 2016 #3 14 Şub 2016 #3 Cvp: RE: hangi Stock Rom u kurmalıyım FoggyFa' Alıntı: Stokların hepsinde garanti kapsamına girer Genişletmek için tıkla ... hocam bu sürüm numarası farketmiyor değilmi birde re fixed olanların olayı nedir onlarda garanti kapsamına sokarmı
Cvp: RE: hangi Stock Rom u kurmalıyım FoggyFa' Alıntı: Stokların hepsinde garanti kapsamına girer Genişletmek için tıkla ... hocam bu sürüm numarası farketmiyor değilmi birde re fixed olanların olayı nedir onlarda garanti kapsamına sokarmı