deniz.klm87 Original poster Aktif Üye 23 Eki 2019 154 14 Salı saat 13:22'de #1 Hayat pay//dijital kart kullanan varsa 100 tl para iadesi yapıyor beyler haberiniz olsun faydalanın istedim
Hayat pay//dijital kart kullanan varsa 100 tl para iadesi yapıyor beyler haberiniz olsun faydalanın istedim
Halilll14 Kayıtlı Üye 3 Eki 2024 20 1 25 Salı saat 13:42'de #2 deniz.klm87' Alıntı: Hayat pay//dijital kart kullanan varsa 100 tl para iadesi yapıyor beyler haberiniz olsun faydalanın istedim Genişletmek için tıkla ... Ben hayat pay kullanıyorum dijital kartım da var ama bu tüm harcamalarda gecerlımı?
deniz.klm87' Alıntı: Hayat pay//dijital kart kullanan varsa 100 tl para iadesi yapıyor beyler haberiniz olsun faydalanın istedim Genişletmek için tıkla ... Ben hayat pay kullanıyorum dijital kartım da var ama bu tüm harcamalarda gecerlımı?
deniz.klm87 Original poster Aktif Üye 23 Eki 2019 154 14 Salı saat 14:36'de #3 Halilll14' Alıntı: Ben hayat pay kullanıyorum dijital kartım da var ama bu tüm harcamalarda gecerlımı? Genişletmek için tıkla ... Kampanya market, restoran, kafe ve akaryakıt harcamalarında geçerli yazıyor hocam 100 TL nakit para iadesi veriyor.
Halilll14' Alıntı: Ben hayat pay kullanıyorum dijital kartım da var ama bu tüm harcamalarda gecerlımı? Genişletmek için tıkla ... Kampanya market, restoran, kafe ve akaryakıt harcamalarında geçerli yazıyor hocam 100 TL nakit para iadesi veriyor.
Halilll14 Kayıtlı Üye 3 Eki 2024 20 1 25 Salı saat 15:00'de #4 deniz.klm87' Alıntı: Kampanya market, restoran, kafe ve akaryakıt harcamalarında geçerli yazıyor hocam 100 TL nakit para iadesi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Güzel kampanya beğendim hayat pay kulanıyoruz bari faydalanalım bundan da.
deniz.klm87' Alıntı: Kampanya market, restoran, kafe ve akaryakıt harcamalarında geçerli yazıyor hocam 100 TL nakit para iadesi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Güzel kampanya beğendim hayat pay kulanıyoruz bari faydalanalım bundan da.
deniz.klm87 Original poster Aktif Üye 23 Eki 2019 154 14 Salı saat 15:57'de #5 Halilll14' Alıntı: Güzel kampanya beğendim hayat pay kulanıyoruz bari faydalanalım bundan da. Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam devir ekonomi devri neticede
Halilll14' Alıntı: Güzel kampanya beğendim hayat pay kulanıyoruz bari faydalanalım bundan da. Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam devir ekonomi devri neticede