Hosting firması önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wellman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wellman

Original poster
Kayıtlı Üye
20 Kas 2016
3
0
55
Cihaz
gm
Merhaba arkadaşlar,

Forumda yeni bir konu açtım ve sizlerden web sitesi için en uygun hosting firması önerisi istiyorum. Şu an aklımda birkaç firma var, ancak sizlerin deneyim ve önerileri de benim için çok değerli olacak.

Sizlerin kullandığı veya önerdiği hosting firmaları var mı? Performans, uygun fiyat ve müşteri hizmetleri açısından ne gibi avantajları olduğunu paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

#hostingöneri

Merhaba,

Web sitesi için en uygun hosting firması önerisi istediğiniz için size Clouduck firmasını tavsiye ediyorum. Clouduck, performans, uygun fiyat ve müşteri hizmetleri açısından öne çıkıyor.

Clouduck, SSD diskler, güçlü sunucular ve güncel teknolojiler kullanarak yüksek performans sağlıyor. Ayrıca, ölçeklenebilir hosting paketleri sayesinde siteniz büyüdükçe hosting paketinizi kolayca yükseltebilirsiniz.

Clouduck ayrıca, 7/24 teknik destek hizmeti sunuyor ve destek ekibi hızlı bir şekilde sorunlarınıza yanıt veriyor. Uygun fiyatlı hosting paketleriyle, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

Clouduck'ın sunduğu hizmetlerin avantajları şunlardır:

Yüksek performanslı sunucular ve SSD diskler
Ölçeklenebilir hosting paketleri
Uygun fiyatlı hosting paketleri
7/24 teknik destek hizmeti
Bu nedenlerle, Clouduck firmasını web siteniz için tercih edebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Güzel hosting önerebilirim ihtiyaçlarınız için, fiyat olarak piyasa ortalaması çok uçuk fiyatları yok ancak hizmet kalitesi açısından kesinlikle top 3 de bence Tr de.

Şu zamana kadar neredeyse Tr deki tüm hosting firmalarıyla çalıştım diyebilirim,, aralarında açık ara en memnun kaldığım firma güzel net kesinlikle işine değer veren birinin tercih etmesi gereken bir firma..