alptrek Original poster Yasaklı Üye 20 Şub 2015 180 93 24 Cihaz Casper VIA V5 2 Ağu 2015 #1 Htc desire 816 g [font=Arial, Helvetica, sans-serif]MT6592 kullanıyor benim casper via v5 cihazım var MT6582 benim telefonuma portlanırmı yada discovery ye[/font]
Htc desire 816 g [font=Arial, Helvetica, sans-serif]MT6592 kullanıyor benim casper via v5 cihazım var MT6582 benim telefonuma portlanırmı yada discovery ye[/font]
Captain Aktif Üye 26 Ocak 2015 651 678 45 2 Ağu 2015 #2 AOSPden çakma bir romu var sense değil yani onun yerin forumdaki htc sytle romunu kendine portlamaya çalış bence
AOSPden çakma bir romu var sense değil yani onun yerin forumdaki htc sytle romunu kendine portlamaya çalış bence
I Incredible™ 2 Ağu 2015 #3 bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten
alptrek Original poster Yasaklı Üye 20 Şub 2015 180 93 24 Cihaz Casper VIA V5 2 Ağu 2015 #4 Incredible™' Alıntı: bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten Genişletmek için tıkla ... htc style romunu casper via v5 e portladım ama bootanimationda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz?
Incredible™' Alıntı: bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten Genişletmek için tıkla ... htc style romunu casper via v5 e portladım ama bootanimationda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz?
I Incredible™ 2 Ağu 2015 #5 alptrek' Alıntı: Incredible™' Alıntı: bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten Genişletmek için tıkla ... htc style romunu casper via v5 e portladım ama bootanimationda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... bizim çoğu aosp based romlar nedense via v5de açılmıyor, ama sana @Darqnez yardımcı olabilir caspera portlama konusunda
alptrek' Alıntı: Incredible™' Alıntı: bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten Genişletmek için tıkla ... htc style romunu casper via v5 e portladım ama bootanimationda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... bizim çoğu aosp based romlar nedense via v5de açılmıyor, ama sana @Darqnez yardımcı olabilir caspera portlama konusunda
alptrek Original poster Yasaklı Üye 20 Şub 2015 180 93 24 Cihaz Casper VIA V5 2 Ağu 2015 #6 Incredible™' Alıntı: alptrek' Alıntı: Incredible™' Alıntı: bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten Genişletmek için tıkla ... htc style romunu casper via v5 e portladım ama bootanimationda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... bizim çoğu aosp based romlar nedense via v5de açılmıyor, ama sana @Darqnez yardımcı olabilir caspera portlama konusunda Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkürler
Incredible™' Alıntı: alptrek' Alıntı: Incredible™' Alıntı: bizim htc style, 816g romuna bin basar boşuna portlamaya uğraşma aosp bozması zaten Genişletmek için tıkla ... htc style romunu casper via v5 e portladım ama bootanimationda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... bizim çoğu aosp based romlar nedense via v5de açılmıyor, ama sana @Darqnez yardımcı olabilir caspera portlama konusunda Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkürler