Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
modülünü yüklüyorum fakat instagram'ın yeni sürümüne uymadığından çalışmıyor. Modüle birkaç aydır güncelleme de vermemişler. Instagram'ın son sürümüne uyması için apkyı decompile edip neresini değiştirebilirim? :what: (verilen güncelleme içeriklerine baktığımızda zaten instagramın yeni sürümünde çalışması için verildiğini görüyoruz. Sadece uygulama sürümünü değiştirip güncelleme vermişler. Ben de uygulamaının sürümünü değiştirip modülü kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi? :what: )
Bu modüle benzer başka modül varsa onları da kullanabilirim. Alternatif fikirlerinizi bekliyorum !
Xposed gerek olamadan instagram downloander var indirdiginizde instagram olarak kuruyordu galiba video ve resim seçeneklerinde indir ekleniyor google amcadan bak araştır kolay gelsin