ipe Data Cache yaparak Data/app silinmesini engellemek

yk401

Yasaklı Üye
31 Ağu 2015
41
2
Hocam sony trackid uygulaması var bunu sistemdeki app priv  yada app ta hata veriyor sadece data/app çalışıyor bunun silinmesini yada sıfırlamadan sonra otomatik tekrar kurulmasını yapmanın yolu  varmı

apkyi aç içinden lib klasörüne gir .so olan dosyaları al system libe at yeniden başlat olur

Anlatamadım zaten apk lib dosyalarını sistemdeki lib ve apk sisteme attım fakat mikrofon başka cihaz kullanıyor hatası veriyor.fakat sistem değilde kullanıcı uygulaması yaptığımda sağlıklı çalışıyor benim dediğim sıfırladığımız zaman kullanıcı uygulamasını silinmemesi yada otomatik geri yüklenmesi

yk401' Alıntı:
Anlatamadım zaten apk lib dosyalarını sistemdeki lib ve apk sisteme attım fakat mikrofon başka cihaz kullanıyor hatası veriyor.fakat sistem değilde kullanıcı uygulaması yaptığımda sağlıklı çalışıyor benim dediğim sıfırladığımız zaman kullanıcı uygulamasını silinmemesi yada otomatik geri yüklenmesi

Otomatik geri yuklenme diye bisi yok ama TitaniumBackup ile yedekleyip sonra geri yukleyebilirsiniz

yok roma entegre etmek istiyorum fakat sistemdeki app değil data daki app klasörüne

yk401' Alıntı:
yok roma entegre etmek istiyorum fakat sistemdeki app değil data daki app klasörüne

Roma entegre yapilir :)

mount ve package_extract_dir komutlariyla
Her cihaza mount kodu farklidir ve system ile data icin ayridir

Gmd icin
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p3", "/data");
package_extract_dir("data", "/data");
Updater-script sonuna unmount("/data");
Bu kodlari META-INF/com/google/android/updater-script dosyasini Notepad++ ile duzenlerken icine atacaksin
Sonra o dosyayi kaydedip zipin ana dizininde data ve onun icine de app klasoru ac ve icine data klasorune kurulacak apklari koy
Sonra META-INF,system ve data klasorlerini, boot.img ve logo.bin dosyalarini tek zipte birlestir sonra da kur

romu yaptım zipledim pek wipe data yapıldığında gider mi Çünkü general mobile stockta facebook twitter vardı sıfırlasam bile data silinmiyordu