Kard32 Original poster Aktif Üye 16 Haz 2015 146 8 30 Kas 2015 #1 Güzel bir iphone klavye arıyorum.Tema destekli olursa da olur.Bildiğiniz güzel birtane varmı arkadaşlar:adyo:
Güzel bir iphone klavye arıyorum.Tema destekli olursa da olur.Bildiğiniz güzel birtane varmı arkadaşlar:adyo:
A abdussamet Kayıtlı Üye 9 Tem 2015 38 1 28 Haz 2016 #4 Cvp: RE: İphone Klavye Kard32' Alıntı: Ne yazıkki hayır Genişletmek için tıkla ... Google Playdeki tüm iphone klavye uygulamalarını tek tek kurdum denedim ama hiç biri tat vermedi
Cvp: RE: İphone Klavye Kard32' Alıntı: Ne yazıkki hayır Genişletmek için tıkla ... Google Playdeki tüm iphone klavye uygulamalarını tek tek kurdum denedim ama hiç biri tat vermedi
Facehit Aktif Üye 14 Ağu 2015 184 68 Cihaz Xiaomi Redmi Note 4 ROM Miui 9 28 Haz 2016 #5 al hadi yine iyisin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
al hadi yine iyisin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
A abdussamet Kayıtlı Üye 9 Tem 2015 38 1 29 Haz 2016 #6 Cvp: RE: İphone Klavye Facehit' Alıntı: al hadi yine iyisin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
Cvp: RE: İphone Klavye Facehit' Alıntı: al hadi yine iyisin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
Facehit Aktif Üye 14 Ağu 2015 184 68 Cihaz Xiaomi Redmi Note 4 ROM Miui 9 29 Haz 2016 #7 Cvp: RE: İphone Klavye abdussamet' Alıntı: Facehit' Alıntı: al hadi yine iyisin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Önemli değil
Cvp: RE: İphone Klavye abdussamet' Alıntı: Facehit' Alıntı: al hadi yine iyisin Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Önemli değil