Android tabanlı, MTK6753 işlemcili bir cihaz kullanıyorum. IPTV hizmeti olarak uzun süredir IPTVBOXPRO firmasının yayınlarını kullanıyorum ve oldukça memnunum. Yayınların kalitesi, kararlılığı ve altyapısı son derece tatmin edici. Firma müşteri sorumluluğunu gözeterek herhangi bir uygulama tavsiyesinde bulunmuyor. Bu da oldukça saygı duyulacak bir tutum. Bu nedenle, uygulama tercihi tamamen kullanıcı inisiyatifine kalmış durumda.
Ben de bu noktada siz değerli TurkDevs üyelerinin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.
Siz hangi IPTV uygulamalarını önerirsiniz?
Cihazım Android olduğu için özellikle aşağıdaki kriterlere uygun uygulamalar ilgimi çekiyor:
Kendi deneyimim dışında TiviMate, IPTV Smarters Pro, XCIPTV, Perfect Player, OTT Navigator gibi uygulamaları duydum. Ancak sizlerden gerçek kullanıcı yorumlarını dinlemek ve karşılaştırmak istiyorum. IPTVBOXPRO yayınlarını kendi üyeliğimle kullanmaya devam ederken, en verimli uygulamayı bulmak amacıyla tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben de bu noktada siz değerli TurkDevs üyelerinin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.
Siz hangi IPTV uygulamalarını önerirsiniz?
Cihazım Android olduğu için özellikle aşağıdaki kriterlere uygun uygulamalar ilgimi çekiyor:
- M3U ve Xtream Codes API ile uyumlu
- Kullanıcı dostu, sade ve pratik arayüz
- EPG (Elektronik Program Rehberi) desteği olan
- Android işletim sistemli, özellikle MTK platformlarında stabil çalışan
- Geliştiricisi aktif olan, güncelleme alan uygulamalar
- Pratik kanal listesi yönetimi ve favorilere hızlı erişim imkânı sunan
Kendi deneyimim dışında TiviMate, IPTV Smarters Pro, XCIPTV, Perfect Player, OTT Navigator gibi uygulamaları duydum. Ancak sizlerden gerçek kullanıcı yorumlarını dinlemek ve karşılaştırmak istiyorum. IPTVBOXPRO yayınlarını kendi üyeliğimle kullanmaya devam ederken, en verimli uygulamayı bulmak amacıyla tavsiyelerinizi bekliyorum.