kernel oluşturmak

Himitsuarashi

Original poster
Kayıtlı Üye
10 Nis 2020
1
0
23
Cihaz
Samsung Galaxy Tab4
ROM
stock rom
Merhaba arkadaşlar benim Samsung SM-T230 tabletim var ve Ram i yetersiz geldiğinden sd Card ını ram olarak kullandıran roehsoft ram expander uygulamasını kullanmak istedim ancak uygulamada perfect kernel diye bir seçenek vardı bunu araştırdığımda bu ayarı açmadan ram e ekleme yaparsanız hiç faydası olmaz ve de aksine cihazınız daha çok yavaşlar diye bir bilgiye ulaştım kendim denedim 3 gb ram ekleme yapmama rağmen gerçekten hızlanmadı hatta aksine yavaşladı bunun üzerine ayarı açmaya çalıştım ancak bunun için custom kernel lazımmış 2 gün araştırdım ama cihazım için kernel bulamadım sonra karşıma bişey çıktı kernel oluşturma ile ilgili bende baktım ve hiçbişey anlamadım bu konularda pek bilgim yok root ve rom atmayı biliyorum sadece yani işletim sistemi kernel vs pek anlamadigim için kernel oluşturmak benim için çok zor eğer bu konulardan anlayan varsa banada anlatibilir mi yada cihazım için kernel oluşturabilirmi veya halihazırda var olan ve perfect kernel özelliğini destekleyen bir kernel linki atabilir mi? saygılarımla Teşekkürler........

Son düzenleme: