Kurumsal Cihaz Yöneticisinin Apk'sini nasıl bulabilirim?
abdul1907 Kayıtlı Üye 20 Şub 2016 #2 Napcan kardes tabletimi kitlicen Ben bikeresinde kırıktı tablet bişi olmaz heralde diyip yükledim geçmiş olsun kilitlendi ?
Napcan kardes tabletimi kitlicen Ben bikeresinde kırıktı tablet bişi olmaz heralde diyip yükledim geçmiş olsun kilitlendi ?
F faramir Kayıtlı Üye 20 Şub 2016 #3 Twrp varsa kilitlenen tablette file managerden kurumsalı silersiniz tablet açılır.
umeyir1090 Kayıtlı Üye 20 Şub 2016 #4 Cvp: RE: Kurumsal Cihaz Yöneticisi Apk abdul1907' Alıntı: Napcan kardes tabletimi kitlicen Ben bikeresinde kırıktı tablet bişi olmaz heralde diyip yükledim geçmiş olsun kilitlendi ? Genişletmek için tıkla ... Apk yı yapılandıracam deneme yanılma yöntemi ile felan başarırsam kurumsal cihaz yöneticisi uygulamaları kaldırmıyacak ve tabletin yazılımı değiştiğinde meb'e bildirim yollamıycak.
Cvp: RE: Kurumsal Cihaz Yöneticisi Apk abdul1907' Alıntı: Napcan kardes tabletimi kitlicen Ben bikeresinde kırıktı tablet bişi olmaz heralde diyip yükledim geçmiş olsun kilitlendi ? Genişletmek için tıkla ... Apk yı yapılandıracam deneme yanılma yöntemi ile felan başarırsam kurumsal cihaz yöneticisi uygulamaları kaldırmıyacak ve tabletin yazılımı değiştiğinde meb'e bildirim yollamıycak.