LG G4 Adaptörü İle Şarj

quaerella

Kayıtlı Üye
6 Mar 2015
59
1
Arkadaşlar Yaklaşık 3,4 gündür Abimin yeni cihazı g4 ün adaptörü ile telefonumu şarj ediyorum sebebi şu usb yoluyla edince şarj atıyorum %45 ten pat diye %20 ardındanda düşük seviyelere iniyor adaptör ile şarj ettiğimde ise böyle bi sorunla karşılaşmadım ama şimdiki yeni sorunum ::D
15-45 dakka arasında şarj oluyo ve 45 ortalam 1 saat içinde kullanım yapıldığında şarj bitiyo yada düşük seviyelere geliyor sizce bataryadami bi sorn var yoksa yan sanayi bi adaptör almalımıyım ?

benim gm discoverydede var o sorun fakat şu şekilde 67deyken felan yeniden bi başlatıyorum 20 düşüyo senibki gibi fakat bir 14 e gelince takılıp kalıyo 14 te 1 saat sonra 13e düşüyo. yüzdeyi yanloş gösteriyor olabilir. birde bataryayı tamamen bitirip tamamen doldurmanı tavsiye ederim işe yarıyor.

hocam tam anlattiginiz oluo bendede bataryayi tam nasl bitircem sizde ki sorun hala devam ediyomyu yokmu bunun bi cozumu

Pili tam bitirmenin yolu sarj bitip cihaz kapanana kadar ugrasmaktir

hocam pili tamamen bitiriyorum şarja bi takıyorum kapalı konumdayken %5,10 arası bi şarj ile başlıyor ilk taktığımda