S serhatpredator60 Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2017 4 0 24 Cihaz general Mobile 4g 7 Nis 2017 #1 kaç kere kingrootla root attım ama telefonu kapatıp açınca root gitmiş oluyor PC de yok ben nasıl düzgün root atabilirim
kaç kere kingrootla root attım ama telefonu kapatıp açınca root gitmiş oluyor PC de yok ben nasıl düzgün root atabilirim
S SmiLeToLiFe 7 Nis 2017 #2 Custom Recovery varsa buradan Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. root zipini indir ve yükle.
Custom Recovery varsa buradan Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. root zipini indir ve yükle.
S serhatpredator60 Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2017 4 0 24 Cihaz general Mobile 4g 8 Nis 2017 #3 SmiLeToLiFe' Alıntı: Custom Recovery varsa buradan Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. root zipini indir ve yükle. Genişletmek için tıkla ... yine kusura bakmayın benim fazla bilgim yok biraz daha açıklayıcı konuşabilirmisiniz lütfen
SmiLeToLiFe' Alıntı: Custom Recovery varsa buradan Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. root zipini indir ve yükle. Genişletmek için tıkla ... yine kusura bakmayın benim fazla bilgim yok biraz daha açıklayıcı konuşabilirmisiniz lütfen