Meb Samsung galaxy tab 10.1 P7500 rom atma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zadilce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zadilce

Original poster
Kayıtlı Üye
9 Kas 2017
3
1
47
Cihaz
lg g3
ROM
marshmellow
Ben bu gün yeni üye oldum. Samsung galaxy tab 10.1 p7500 ( meb etab4 den önce dağıttı tabletler) rom arıyordum. Sitede arama yaptırdım ama ilgili başlık bulamadım. Siz bilirsiniz böyle bir başlık varmı sitede varsa linkini alabilirmiyim? Konu açılmamış ise rom'u varmı ve nasıl atabilirim.
Çünkü bende bir tane var odinle attığımda "invalid binary signature" hatası veriyor tablet. Sanırsam bootloader kilidi var.Bu kilidi nasıl kırabilirim?
Cevaplarsanız çok makbule geçecek.
Şimdiden teşekkürler.

• Like
Tepkiler: soory
Ben bu gün yeni üye oldum. Samsung galaxy tab 10.1 p7500 ( meb etab4 den önce dağıttı tabletler) rom arıyordum. Sitede arama yaptırdım ama ilgili başlık bulamadım. Siz bilirsiniz böyle bir başlık varmı sitede varsa linkini alabilirmiyim? Konu açılmamış ise rom'u varmı ve nasıl atabilirim.
Çünkü bende bir tane var odinle attığımda "invalid binary signature" hatası veriyor tablet. Sanırsam bootloader kilidi var.Bu kilidi nasıl kırabilirim?
Cevaplarsanız çok makbule geçecek.
Şimdiden teşekkürler.

Sakın flashlamaya kalkma. ben bulamadım tableti brick ettim. dosyası olmadığı için düzeltemiyorum. evde yatıyor. en iyisi kingroot ile rootlayıp exploit ile rootu supersuya vermektir. stabil bir rom yapmıştım ama deneysel recovery flashladıgım için cihaz brick durumda :(

Orkunç teşekkürler ilgin için ama şu " exploit ile rootu supersuya ver" kısmını anlayamadım.
[doublepost=1510404461,1510402112][/doublepost]Birde tableti açamıyorum. aktivasyon ekranında kalıyor. O yüzden usb hata ayıklama aktif olmuyor ki root atabileyim.

Orkunç teşekkürler ilgin için ama şu " exploit ile rootu supersuya ver" kısmını anlayamadım.
[doublepost=1510404461,1510402112][/doublepost]Birde tableti açamıyorum. aktivasyon ekranında kalıyor. O yüzden usb hata ayıklama aktif olmuyor ki root atabileyim.
takvimden ayarlıyorsun onu adnye gec işin kolay
[doublepost=1510594007][/doublepost]youtubede bi tane videoda vardı onu bi arastır tam hatırlamıyorum üzerindn 1 sene geçti

• Like
Tepkiler: zadilce
[doublepost=1510594007][/doublepost]youtubede bi tane videoda vardı onu bi arastır tam hatırlamıyorum üzerindn 1 sene geçti
Takvimden nasıl ayarlanıyor cihaz hiç birşeye girmiyor. Daha açık olsanız.

Yardımcı olur musunuz? Aktivasyon ekranında takılı kaldı. Ne takvim ne başka bir şeye girmiyor.