D d.can Original poster Aktif Üye 3 Nis 2015 139 11 24 Tem 2017 #1 arkadaşlar cihazım root lu değil. nav barı özelleştirmek istiyorum bunun için bildginiz bir uygulama var mı illa root mu yapmam gerekıyor ?
arkadaşlar cihazım root lu değil. nav barı özelleştirmek istiyorum bunun için bildginiz bir uygulama var mı illa root mu yapmam gerekıyor ?
bigbang Aktif Üye 25 Eyl 2016 64 17 40 istanbul Cihaz gm5 plus d ROM Stock Rom 24 Tem 2017 #2 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu var istersen buna bir bak. Tepkiler: d.can
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu var istersen buna bir bak.
D d.can Original poster Aktif Üye 3 Nis 2015 139 11 26 Tem 2017 #3 bigbang' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu var istersen buna bir bak. Genişletmek için tıkla ... dostum ben şefaf kullanmak istiyorum onun için sordum app arıyorum var mı bıldıgın?
bigbang' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu var istersen buna bir bak. Genişletmek için tıkla ... dostum ben şefaf kullanmak istiyorum onun için sordum app arıyorum var mı bıldıgın?
bigbang Aktif Üye 25 Eyl 2016 64 17 40 istanbul Cihaz gm5 plus d ROM Stock Rom 26 Tem 2017 #4 Dostum şu an işyerindeyim. Akşam eve gidince bakarım detaylı olarak buraya bilgi düşerim sana. Tepkiler: d.can