Beyler Gm discovery ye pcden rom yüklenirmi sabahtan beri uğraşıyom cwm modda açamadım.
M murat94195 Kayıtlı Üye 30 Eki 2015 #1 [font=helvetica, arial, sans-serif]Beyler Gm discovery ye pcden rom yüklenirmi sabahtan beri uğraşıyom cwm modda açamadım.[/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]Beyler Gm discovery ye pcden rom yüklenirmi sabahtan beri uğraşıyom cwm modda açamadım.[/font]
R Rygebin 30 Eki 2015 #2 murat94195' Alıntı: [font=helvetica, arial, sans-serif]Beyler Gm discovery ye pcden rom yüklenirmi sabahtan beri uğraşıyom cwm modda açamadım.[/font] Genişletmek için tıkla ... Yüklenebilir, SmiletoLife hocamın forumda paylaştığı custom recoveryi sp flash toola flashlayın hem kaybolma veya silinme ihtimali de olmaz.
murat94195' Alıntı: [font=helvetica, arial, sans-serif]Beyler Gm discovery ye pcden rom yüklenirmi sabahtan beri uğraşıyom cwm modda açamadım.[/font] Genişletmek için tıkla ... Yüklenebilir, SmiletoLife hocamın forumda paylaştığı custom recoveryi sp flash toola flashlayın hem kaybolma veya silinme ihtimali de olmaz.
Y yasinayyildiz Kayıtlı Üye 30 Eki 2015 #3 google play storeden tool recovery programını indir ordan cwm recovery olanı tıkla oluyor :laugh: