mahir02
Yasaklı Üye
Furkanbstpe' Alıntı:Açılıyo. Yedeklerden Yüklesem. Elimdeki Cihazdan Recovery İle Yedekleniyo Mu ?
Recovery den custom rom yüklemeyi denedin mi? Tabi inşallah custom recovery yüklüdür
Furkanbstpe' Alıntı:Açılıyo. Yedeklerden Yüklesem. Elimdeki Cihazdan Recovery İle Yedekleniyo Mu ?
Furkanbstpe' Alıntı:Yüklü Değil. Kendi Recovery i
eskiyapar' Alıntı:@Rygebin bugün bu siteden demin konusu kilitlenen resurrectıon remix romu yükledim.Geliştirici seçeneklerinden oem kilidi açılmıyor.Bu romla oluştu bu sorun.Rom çalışıyor. Twrpden yedekte yüklenmiyor.Kilitli diyor.Bu romda kaldık.Kilidi etkinleştir diyorum geri atıyor.
Olmuyor.O menüden çıktın mı yine aynı oluyor.mahir02' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@Rygebin bugün bu siteden demin konusu kilitlenen resurrectıon remix romu yükledim.Geliştirici seçeneklerinden oem kilidi açılmıyor.Bu romla oluştu bu sorun.Rom çalışıyor. Twrpden yedekte yüklenmiyor.Kilitli diyor.Bu romda kaldık.Kilidi etkinleştir diyorum geri atıyor.
Sorun çözüldü : geliştirici ayarlarına gir sonra tıkla çıkan ekrana ne tamm de ne iptale dokun boşlukta bir yere dokun açılır