OTG Aparatı Aldım Ancak Çalışmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnurAYDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnurAYDN

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Eyl 2015
37
0
26
Cihaz
GM5+
Arkadaşlar USB bellek bağlayabilmek için yurt dışından USB Type-C aparatı aldım. Aparat geldi taktım çalışmadı. Sonra LG G5 'te denedim aynı aparatı ve aynı flaşı çalıştı. İnternette baktığımda OTG ile bellek bağlayanlar var neden çalışmadı bende ?

Merhaba type c otg bende kullanıyorum hiç bir skıntısı yok telefonunuzda skıntı olabilir...Son güncellemeleri yapmaya çalışın başka flash bellek vs deneyin....En dogru yolu başka bir gm 5 plus da deneyerek yapabilirsiniz otg yi...

Bağladığın flash belleğin FAT32 olarak formatlanmış olması gerek.

Cvp: RE: OTG Aparatı Aldım Ancak Çalışmadı

lord_keles' Alıntı:
Merhaba type c otg bende kullanıyorum hiç bir skıntısı yok telefonunuzda skıntı olabilir...Son güncellemeleri yapmaya çalışın başka flash bellek vs deneyin....En dogru  yolu başka bir gm 5 plus da deneyerek yapabilirsiniz otg yi...

Güncellemeleri tam yaptım 7.0 ve gelen bütün güncellemeler kurulu. Cihazda nasıl bir problem olabilir ki OTG desteği olmasın ilk defa duyuyorum açıkçası.

Cenkay' Alıntı:
Bağladığın flash belleği FAT32 olarak formatlanmış olması gerek.

FAT32 şeklinde biçimlendirilmiş zaten.

Teknosa veya türk telekoma git yebi telefon bakıyormuş gibi yapıp bi gm5+da dene.Sorun cihaz kaynaklı gibi geliyor bana.

Darvin' Alıntı:
Teknosa veya türk telekoma git yebi telefon bakıyormuş gibi yapıp bi gm5+da dene.Sorun cihaz kaynaklı gibi geliyor bana.

Cihazda OTG tanımama gibi bir sorunu daha önce gördünüz mü ben hiç karşılaşmadım cidden.

OnurAYDN' Alıntı:
Darvin' Alıntı:

Cihazda OTG tanımama gibi bir sorunu daha önce gördünüz mü ben hiç karşılaşmadım cidden.
Dedigim gibi denemeniz lazım.