[PORT]Xperia Keyboard

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RomMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

RomMaster

Original poster
Xdada gezerken xperia klavye buldum denedim çalışıyor

http://bc.vc/0NmXbt

direk flashlayın wipe yapmayın.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Güzel olmuş saol :))))

Bendeki sayi satirli ama :)))

L43GGa.png

Hocam konuyu hortlattımda ama art moduna alın yan kenarları çaılışmıyor ı ş ö ç basılmıyor

yk401' Alıntı:
Hocam konuyu hortlattımda ama art moduna alın yan kenarları çaılışmıyor ı ş ö ç basılmıyor

Android uygulamalar bölümünde Dr razor art uyumlusunu paylaştı oradan indirip kurabilirsiniz

yk401' Alıntı:
RomMaster' Alıntı:
yk401' Alıntı:

Android uygulamalar bölümünde Dr razor art uyumlusunu paylaştı oradan indirip kurabilirsiniz

Elinde linki varsa göndersene linki kırık

Bende de link yok.Xperia klavye sevmiyorum google klavyenin modlanmis halleri daha iyi.

Furkan, kaşları otomatik çalışan arkadaşa sordum söylemedi, sen söyle bari, stok Jellybean de çalışıyormu?