A atakan18 Original poster Kayıtlı Üye 30 Ocak 2016 2 0 30 Ocak 2016 #1 Merhaba GM Quadro 4 Stock rom arıyorum elinde olan varmı acaba yada nasıl bi telefondan yedek alabilceğimi söyleyebilcek biri yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba GM Quadro 4 Stock rom arıyorum elinde olan varmı acaba yada nasıl bi telefondan yedek alabilceğimi söyleyebilcek biri yardımcı olurmusunuz ?
Asderdd Administrator 24 Ocak 2015 1,198 6,856 Cihaz ZTE Axon 7 ROM LineageOS 16.0 Pie 30 Ocak 2016 #3 Yakında paylaşım yapılacak beklemede kalın.
A atakan18 Original poster Kayıtlı Üye 30 Ocak 2016 2 0 31 Ocak 2016 #4 Cvp: RE: Quadro 4 Stock rom lazım FoggyFa' Alıntı: Su an elinde bir sorunsuz quadro 4 var mi Genişletmek için tıkla ... evet var suan ama Mtk_Droid_Tool_ ile alamadım root a bastıgımda devam edeiyor malesef oyuzden yedek alamadım yardımcı olurmsun ?
Cvp: RE: Quadro 4 Stock rom lazım FoggyFa' Alıntı: Su an elinde bir sorunsuz quadro 4 var mi Genişletmek için tıkla ... evet var suan ama Mtk_Droid_Tool_ ile alamadım root a bastıgımda devam edeiyor malesef oyuzden yedek alamadım yardımcı olurmsun ?