JRLejoyner
Yönetici
Cihaz: Samsung Galaxy S3 GT-ı9300
Android Sürümü: 5.1.1
İndirme Bağlantısı: http://bbs.flyme.cn/thread-260407-1-1.html
Gaps Link: www.opengaps.com
Kurulum:
-İşlemleri uygularken Twrp recovery kullanıcaz Twrp recovery kurup full yedek alın
-Romu ve gapsı indirip telefon hafızasına atın
-Recoverye giriş yapın factory reset atıp wipe data cache ve wipe cache yapın
-Romu yükleyin ardından gapsı yükleyip wipe cache yapın
-Reboot deyin açılış uzun sürüyor 20 dk ya kadar bekleyin
Note: Türkçe dil bayağ var %95 kadar,OTA dan güncelleme alıyor (Güncellemeyi philz recovery ile kurunuz,abortad hatası verirse install zip deyin ve dowland/firmware kısmından dosyayı seçin).Gayet akıcı hiç donma kasma yok ben bayıldım arayüzde harika.Kesinlikle denemelisiniz.Sistem klavyesini değiştiremiyorsunuz,değiştirmek istiyorsanız System/app/mzinput dosyasını silin.Orta tuşa uzun basınca son uygulamalar kısmı gelmiyor menü tuşuna basınca son uygulamalar geliyor,orta tuşa uzun basınca çince asistan açılıyor bunu kapatmak için System/priv-app/smartvoice klasörünü siliniz.Rom stable sürümde ve sürekli güncelleme alıyor
Android Sürümü: 5.1.1
İndirme Bağlantısı: http://bbs.flyme.cn/thread-260407-1-1.html
Gaps Link: www.opengaps.com
Kurulum:
-İşlemleri uygularken Twrp recovery kullanıcaz Twrp recovery kurup full yedek alın
-Romu ve gapsı indirip telefon hafızasına atın
-Recoverye giriş yapın factory reset atıp wipe data cache ve wipe cache yapın
-Romu yükleyin ardından gapsı yükleyip wipe cache yapın
-Reboot deyin açılış uzun sürüyor 20 dk ya kadar bekleyin
Note: Türkçe dil bayağ var %95 kadar,OTA dan güncelleme alıyor (Güncellemeyi philz recovery ile kurunuz,abortad hatası verirse install zip deyin ve dowland/firmware kısmından dosyayı seçin).Gayet akıcı hiç donma kasma yok ben bayıldım arayüzde harika.Kesinlikle denemelisiniz.Sistem klavyesini değiştiremiyorsunuz,değiştirmek istiyorsanız System/app/mzinput dosyasını silin.Orta tuşa uzun basınca son uygulamalar kısmı gelmiyor menü tuşuna basınca son uygulamalar geliyor,orta tuşa uzun basınca çince asistan açılıyor bunu kapatmak için System/priv-app/smartvoice klasörünü siliniz.Rom stable sürümde ve sürekli güncelleme alıyor