Rom portlama

joulette3

Original poster
Kayıtlı Üye
22 Kas 2015
15
1
E tab 5 için kendime göre bi rom portlamaya çalıştım vede yüklemeyi başardım fakat açıldığında birkaç hata alıyorum ve ana menüye hiçbir şekilde giremiyorum? Nerede yanlış yaptığımı anlayan biri var mıdır?
LgzBGJ.jpg

com.android.telephone durduruldu diyor ve sistem arayüzü durduruluyor ayrıca systemui de durduruluyor

Hangi rom? System Ui portlanmaz anca temalanır diye biliyorum. Telefon uygulaması da aynı şekilde. Telefona zaten gerek yok /app veya /priv app klasörlerinden birindedir bulup silebilirsin.

Lib dosyalarında sıkıntı vardır.Etab5 bölümündeki geliştirici arkadaşlara mesaj atabilirsin.

@"genso" pussyfap yükledim. ard arda com.android.systemui ve com.android.phone sürekli durduruldu diyor.

joulette3' Alıntı:
E tab 5 için kendime göre bi rom portlamaya çalıştım vede yüklemeyi başardım fakat açıldığında birkaç hata alıyorum ve ana menüye hiçbir şekilde giremiyorum? Nerede yanlış yaptığımı anlayan biri var mıdır?
LgzBGJ.jpg

com.android.telephone durduruldu diyor ve sistem arayüzü durduruluyor ayrıca systemui de durduruluyor

hocam bende kendime bişeyler yapmak istiyorum nasıl ypabilirim

@"mily10suz" http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-mtk6572-82-92-rom-portlama.html bu konuda var