Samsun Glaxy Grand Neo ANDROİD SÜRÜMÜ MÜ LOLİTOP YAPMAK İSTİYORUM ACABA MEVCUTMUDUR ?
M Mahir Sülük Kayıtlı Üye 19 Mar 2016 #1 Samsun Glaxy Grand Neo ANDROİD SÜRÜMÜ MÜ LOLİTOP YAPMAK İSTİYORUM ACABA MEVCUTMUDUR ?
S sonkur21 Kayıtlı Üye 19 Mar 2016 #2 Cvp: Samsun Glaxy Grand Neo Mahir Sülük' Alıntı: Samsun Glaxy Grand Neo ANDROİD SÜRÜMÜ MÜ LOLİTOP YAPMAK İSTİYORUM ACABA MEVCUTMUDUR ? Genişletmek için tıkla ... bende çok aradım fakat bulamadım kardeşim en son onu satıp gm discovery aldım buradaki üstadlar sayesinde istediğim gibi rom yükleyebiliyorum
Cvp: Samsun Glaxy Grand Neo Mahir Sülük' Alıntı: Samsun Glaxy Grand Neo ANDROİD SÜRÜMÜ MÜ LOLİTOP YAPMAK İSTİYORUM ACABA MEVCUTMUDUR ? Genişletmek için tıkla ... bende çok aradım fakat bulamadım kardeşim en son onu satıp gm discovery aldım buradaki üstadlar sayesinde istediğim gibi rom yükleyebiliyorum
SpeedlinE™ Aktif Üye 19 Mar 2016 #4 RE: Samsun Glaxy Grand Neo Konu başlığını sorunuza göre düzenleyin. Lollipop sürümü isterseniz( galaxy grand neo cm12.1) diye aratırsanız çıkar(varsa)
RE: Samsun Glaxy Grand Neo Konu başlığını sorunuza göre düzenleyin. Lollipop sürümü isterseniz( galaxy grand neo cm12.1) diye aratırsanız çıkar(varsa)