Herkese Selamun Aleykum
Öncelikle konu yanlış yerde acılmaş ise özür dilerim yönetici arkadaşlar uygun yere taşırsa memnun olurum.
Bugun sizlere Galaxy e7 serisinden sm-e700f cihazına nasıl root atılacagını anlatacagım arkadaşlar aşagıdaki anlatımları uygularsanız cıhazınız rootlanır.
Gerekli dosyalar
Yükleme Aşamaları
1-Samsung usb driverini bilgisayarımıza tanıtalım.
2-Root için indirdigimiz dosyayı masa üstüne bi klasore çıkartalım.
3-Klasore çıkardıgınız dosyaların arasından odin3 yazan dosyayı çalıştırıyoruz.
4-Odin ekranı acıldıgı zaman sağ tarafda pda yazan yere tıklayın.
5-Açılan Pencereden "CF-Auto-Root-e7lte-e7ltexx-sme700f.tar" bu dosyayı seciyoruz.
6-Şimdi cıhazımızı kapatalım.
7-Kapalı olan cıhazımızı volume down+power+home tuşları yardımı ile download modunda acıyoruz.ekrana sarı bi ünlem işareti çıkınca bir
sefere mahsus volume up tusuna basalım.Daha sonra ekranda android işareti çıkıcaktır.Şimdi cıhazımızı download moduna aldık.
8-Usb kablosunu takalım.
9-Odin ekranında cıhazınızı okudugunda sol ust te com3 yazısı gelir.
10-Cıhazımız da tanıtıldıgına göre alt tarafta bulunan "START" dugmesıne basalım bekleyelım.
11-İşlemler bittikten sonra cıhaz resetlenecetir.Ve menuye Supersu geldiğini göreceksiniz.
Anlatımı begendiyseniz teşekkür butonu aşağıda olması lazım
Not 1 : Anlatım bana aittir ve şahsım tarafımdan denenmiştir.
Not 2 : Cıhazınızda oluşacak sorunlardan ben ve forumumuz mesuliyet kabul etmiyoruz.
Kolay Gelsin Sizlere
Öncelikle konu yanlış yerde acılmaş ise özür dilerim yönetici arkadaşlar uygun yere taşırsa memnun olurum.
Bugun sizlere Galaxy e7 serisinden sm-e700f cihazına nasıl root atılacagını anlatacagım arkadaşlar aşagıdaki anlatımları uygularsanız cıhazınız rootlanır.
Gerekli dosyalar
Yükleme Aşamaları
1-Samsung usb driverini bilgisayarımıza tanıtalım.
2-Root için indirdigimiz dosyayı masa üstüne bi klasore çıkartalım.
3-Klasore çıkardıgınız dosyaların arasından odin3 yazan dosyayı çalıştırıyoruz.
4-Odin ekranı acıldıgı zaman sağ tarafda pda yazan yere tıklayın.
5-Açılan Pencereden "CF-Auto-Root-e7lte-e7ltexx-sme700f.tar" bu dosyayı seciyoruz.
6-Şimdi cıhazımızı kapatalım.
7-Kapalı olan cıhazımızı volume down+power+home tuşları yardımı ile download modunda acıyoruz.ekrana sarı bi ünlem işareti çıkınca bir
sefere mahsus volume up tusuna basalım.Daha sonra ekranda android işareti çıkıcaktır.Şimdi cıhazımızı download moduna aldık.
8-Usb kablosunu takalım.
9-Odin ekranında cıhazınızı okudugunda sol ust te com3 yazısı gelir.
10-Cıhazımız da tanıtıldıgına göre alt tarafta bulunan "START" dugmesıne basalım bekleyelım.
11-İşlemler bittikten sonra cıhaz resetlenecetir.Ve menuye Supersu geldiğini göreceksiniz.
Anlatımı begendiyseniz teşekkür butonu aşağıda olması lazım
Not 1 : Anlatım bana aittir ve şahsım tarafımdan denenmiştir.
Not 2 : Cıhazınızda oluşacak sorunlardan ben ve forumumuz mesuliyet kabul etmiyoruz.
Kolay Gelsin Sizlere