SelimMiles
Kayıtlı Üye
FlashTool ile format atma sonucu silinen seri numarasını düzeltmek için epey uğraştım. Sonuç olarak bu yöntemi buldum.
Bu yöntem ile sadece seri numarası değil, MTK işlemcili telefonların ime numaralırın ve tablet veya telefonun mac adresleri de değiştirilebilir.
Ben de işe yaradı. Uygulayıp uygulamamak size kalmış birşey. Cihazınıza gelebilecek herhangi bir sorunda dolayı sorumluluk size aittir.
Gerekenler:
1. Tabletin Root lu olması gerekir.
2. En son Xposed framework sürümünü (Buradan İndirin)
3. Phone id Changer Free. Play store'den indirebilirsiniz. (Ben pro olanını kullandım. ama bunda da olması gerekiyor. Olmazsa blackmart tan pro olanını yüklersiniz.
NOT: Free olanı test edenler tarafından söylenenlere göre işe yaramamıştır. PRo olanı çalışıyor.
Uygulama:
Tabletinizin Root lu olduğunu varsayıyorum. Root yoksa seri numarasını düzeltemezsiniz.
Önce xposed framework apk sını yükleyin. tabi ki bunun için bilinmeyen kaynakların açık olması gerekiyor.
Siteden en son xposed framework sürümünü indirin.
xposed framework u açtıktan sonra, Framework yızısını tıklayın.
Yükle / Güncelle butonunu tıklayın.
Yüklemeden sonra tablet yeniden başlasın. sonra yüklü uygulamalar arasından xposed installer bulup çalıştırın.
Karşınızı yukarıdaki ekran gelecek. en üstte sağ taraftaki sayıların aynısının "Aktif" başlığı altında da görünmesi gerekiyor.
"Tamam" tıklayın.
----------------------------------------
Play store veya blackmart tan "Phone Id Changer free" veya Pro sunu indirin ve Kurun.
Modüller Bölümüne girin.
Onay kutusunu işaretledikten sonra tableti kapatıp açın.
Açtıktan sonra uygulamalardan "Phone id changer" uygulamasını çalıştırın.
1. bölümde işaretli olan kısma tabletinizin kutusunda yazılı olan gerçek Seri numarasını yazın.
2. bölümdeki "Apply" butonunu tıklayın.
sonra tableti yeniden başlatın.
açıldıktan sonra Ayarlar->Tablet Hakkında->Durum kısmına girip Seri numarasına bakın, Değişmiş olması gerekir.
NOT: Alıntı Değildir. Kendi araştırmalarım sonucu bulduğum çözüm yoludur.
Alıntı yapmak kaydıyla paylaşabilirsiniz.
Bu yöntem ile sadece seri numarası değil, MTK işlemcili telefonların ime numaralırın ve tablet veya telefonun mac adresleri de değiştirilebilir.
Ben de işe yaradı. Uygulayıp uygulamamak size kalmış birşey. Cihazınıza gelebilecek herhangi bir sorunda dolayı sorumluluk size aittir.
Gerekenler:
1. Tabletin Root lu olması gerekir.
2. En son Xposed framework sürümünü (Buradan İndirin)
3. Phone id Changer Free. Play store'den indirebilirsiniz. (Ben pro olanını kullandım. ama bunda da olması gerekiyor. Olmazsa blackmart tan pro olanını yüklersiniz.
NOT: Free olanı test edenler tarafından söylenenlere göre işe yaramamıştır. PRo olanı çalışıyor.
Uygulama:
Tabletinizin Root lu olduğunu varsayıyorum. Root yoksa seri numarasını düzeltemezsiniz.
Önce xposed framework apk sını yükleyin. tabi ki bunun için bilinmeyen kaynakların açık olması gerekiyor.
Siteden en son xposed framework sürümünü indirin.
xposed framework u açtıktan sonra, Framework yızısını tıklayın.
Yükle / Güncelle butonunu tıklayın.
Yüklemeden sonra tablet yeniden başlasın. sonra yüklü uygulamalar arasından xposed installer bulup çalıştırın.
Karşınızı yukarıdaki ekran gelecek. en üstte sağ taraftaki sayıların aynısının "Aktif" başlığı altında da görünmesi gerekiyor.
"Tamam" tıklayın.
----------------------------------------
Play store veya blackmart tan "Phone Id Changer free" veya Pro sunu indirin ve Kurun.
Modüller Bölümüne girin.
Onay kutusunu işaretledikten sonra tableti kapatıp açın.
Açtıktan sonra uygulamalardan "Phone id changer" uygulamasını çalıştırın.
1. bölümde işaretli olan kısma tabletinizin kutusunda yazılı olan gerçek Seri numarasını yazın.
2. bölümdeki "Apply" butonunu tıklayın.
sonra tableti yeniden başlatın.
açıldıktan sonra Ayarlar->Tablet Hakkında->Durum kısmına girip Seri numarasına bakın, Değişmiş olması gerekir.
NOT: Alıntı Değildir. Kendi araştırmalarım sonucu bulduğum çözüm yoludur.
Alıntı yapmak kaydıyla paylaşabilirsiniz.