U umut5656 Kayıtlı Üye 26 Nis 2015 #1 26 Nis 2015 #1 Arkadaşlar ben şuan leki romu kullanıyorum note 4 romundaki gibi son uygulama animasyonunu nasıl yapabilirim yardım edermisiniz.
Arkadaşlar ben şuan leki romu kullanıyorum note 4 romundaki gibi son uygulama animasyonunu nasıl yapabilirim yardım edermisiniz.
SmiLeToLiFe Administrator 26 Nis 2015 #3 26 Nis 2015 #3 Herakleitos' Alıntı: REZARVASYON... :yorgun: :yorgun: :yorgun: :yorgun: :yorgun: :yorgun: Genişletmek için tıkla ... rez vb şeklinde yorum atmayınız. ikinci kez olursa uyarı vermek zorunda kalırız.
Herakleitos' Alıntı: REZARVASYON... :yorgun: :yorgun: :yorgun: :yorgun: :yorgun: :yorgun: Genişletmek için tıkla ... rez vb şeklinde yorum atmayınız. ikinci kez olursa uyarı vermek zorunda kalırız.
U umut5656 Kayıtlı Üye 26 Nis 2015 #4 26 Nis 2015 #4 SmiLeToLiFe hocam gerçekten çok özür diliyorum baktım konu silinmiş sandım o yüzden yine konu açtım kusura bakmayın. [hr] Herakleitos rezarvasyon diyerek neyi kasteddin
SmiLeToLiFe hocam gerçekten çok özür diliyorum baktım konu silinmiş sandım o yüzden yine konu açtım kusura bakmayın. [hr] Herakleitos rezarvasyon diyerek neyi kasteddin