qwerty` Original poster Kayıtlı Üye 29 Ocak 2015 80 17 17 Kas 2015 #1 Discovery 2 için orjinal romu flaşlamaya çalışıyorum ancak PMT changed for the ROM; it mus be downloaded hatası alıyorum yardım edebilecek var mı?
Discovery 2 için orjinal romu flaşlamaya çalışıyorum ancak PMT changed for the ROM; it mus be downloaded hatası alıyorum yardım edebilecek var mı?
bekobey Kayıtlı Üye 25 Ağu 2015 29 7 18 Kas 2015 #2 Tek çözüm SP flash ile önce format atman. Ancak IMEI gidiyor. Unuda elle yeniden yapacaksın. Ben öyle yapmıştım. Tepkiler: Mbza1301
Tek çözüm SP flash ile önce format atman. Ancak IMEI gidiyor. Unuda elle yeniden yapacaksın. Ben öyle yapmıştım.
M Mbza1301 Kayıtlı Üye 26 Mar 2019 1 0 43 29 Mar 2019 #3 bekobey' Alıntı: Tek çözüm SP flash ile önce format atman. Ancak IMEI gidiyor. Unuda elle yeniden yapacaksın. Ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. düzeldi
bekobey' Alıntı: Tek çözüm SP flash ile önce format atman. Ancak IMEI gidiyor. Unuda elle yeniden yapacaksın. Ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. düzeldi