tanafa26' Alıntı:2. simde 3g var mı şimdiden teşekkürler
mhmmdbk23' Alıntı:Bütün fotograflarım ve müziklerim silindi!!!! ACİL YARDIM LÜTFEN!
AloneMan' Alıntı:mhmmdbk23' Alıntı:Bütün fotograflarım ve müziklerim silindi!!!! ACİL YARDIM LÜTFEN!
Bu romu yükledikten sonra mı silindi ?
mhmmdbk23' Alıntı:AloneMan' Alıntı:mhmmdbk23' Alıntı:Bütün fotograflarım ve müziklerim silindi!!!! ACİL YARDIM LÜTFEN!
Bu romu yükledikten sonra mı silindi ?
Aynen romu yükledim müzik ve resimler kayboldu, yok
Öyle oldu o zaman demek ki kardeşim : o kadar rom kurmuştum bunda olunca bi şaşırdımserkan75' Alıntı:SD kartta ki hiç bir dosya silinmez. Romu kurarken yanlışlıkla format/system yerine format/sdcard seçerseniz işte o zaman silinir. Bir ara dikkatsizligim yüzünden başıma geldi de. İnşallah siz de öyle yapmamissinizdir. @"mhmmdbk23"
mhmmdbk23' Alıntı:Öyle oldu o zaman demek ki kardeşim : o kadar rom kurmuştum bunda olunca bi şaşırdımserkan75' Alıntı:SD kartta ki hiç bir dosya silinmez. Romu kurarken yanlışlıkla format/system yerine format/sdcard seçerseniz işte o zaman silinir. Bir ara dikkatsizligim yüzünden başıma geldi de. İnşallah siz de öyle yapmamissinizdir. @"mhmmdbk23"
segahvan' Alıntı:klavye açılmıyor bende neden olabilir sizce?
segahvan' Alıntı:13 mb lik güncelleme geldi güncelleme yaparsak nolur
Stalwart' Alıntı:Hocam öncelikle elinize sağlık şimdi romu kurmayı düşünüyorum, gerekli videoları felan izledim. Ama romu kurarsam imei felan gider mi?. Nette iki tane program var MobileUncleTools ve DiscoveryCustomizer diye bunları indirdim lakin imei yedekleme yapmıyor. Eğer imei gitmez dersen atacağım veya başka bir önerin varsa.
AloneMan' Alıntı:Stalwart' Alıntı:Hocam öncelikle elinize sağlık şimdi romu kurmayı düşünüyorum, gerekli videoları felan izledim. Ama romu kurarsam imei felan gider mi?. Nette iki tane program var MobileUncleTools ve DiscoveryCustomizer diye bunları indirdim lakin imei yedekleme yapmıyor. Eğer imei gitmez dersen atacağım veya başka bir önerin varsa.
Romun kurma adımlarını doğru yaparsanız IMEI silinmesi gibi sorunlar yaşamazsınız. Size tavsiyem yeni sürüm çıktı Miui Stable 7.3.1.0 bunu yükleyin Discovery Customizer yedeklemesi lazım. Hafıza kartının ana dizinine kaydeder. Telefonunuzu rootladınız dimi ?