recepking' Alıntı:cwm recovery ile kurulabilirmi
başka bir recovery denemenizi öneririm.abdo02' Alıntı:verdiğin güncellemeyi twrpyle kurdum failed hatası aldım sonrasında telefonu açıncada wlan çalışmadı bi bakabilir misiniz
rica ederim reisAloneMan' Alıntı:Teşekkürler stocka dönmüştüm son güncellemeyi yapamadım GM sunucuları kapatmış. Şimdi senin verdiğin linkten 123 mblik güncellemeyi indiriyorum Allah Razı Olsun
recepking' Alıntı:jelly beandayım ben factory reset yapsam birşey olurmu
monvance' Alıntı:Arkadaşlar bu rom u baya bi aramıştım fakat bulamadım.sonra kitkat güncellemesi geldiği zaman sunuculardan indirdiğim yedek aklıma geldi. bir çok arkadaşta bu romdan yararlanması için ve hızlı bir şekilde indirebilmesi için Mega.co.nz hesabıma upload ettim. Buyrun link;
https://mega.nz/#!4pwWBCLR!Fof1eummDoR7mDxRZymDVwes_i1ftOITwf_UR76Song
KURULUM:
1.Cihazınızı yedekleyin. (hafıza kartına yedekleyebilirsiniz, sakın cihaz hafızasına yedekleme yapmayın.)
2.Cihazınızı kapatın. Ve kapalı olduğundan emin olduktan sonra Ses açma+Power tuşlarına basılı tutun.
3.Recovery mod açıldığı zaman Wipe data factory reset yapın.
4. install zip from sd card 0 diyip romumuzu hafıza kartına attığımız yeri bulup seçin.
5.işlem tamamlanınca recoveryden system recovery diyin ve soru sorarsa NO seçeniğini seçip devam edin.
Ve orjinal kitkat romumuzun keyfini çıkarın
NOT:JB stock romda olanların wipe data factory reset yapmasına gerek yoktur. direk install zip kısmına atlayabilirler.
Her türlü sorunlarınızda yardımcı olacağım internete bakmanıza gerek yok
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki kitkat güncellendi. bende interneti olmayan arkadaşlarınıza atabileceğiniz veya şimdi indirip internet olmadığı zaman kurabileceğiniz güncelleme dosyasını sizinle paylaşmak istedim. ve bu link alıntı değildir.
Öncelikle şunu bilinki custom romlar için yapılmamıştır. stock kitkat rom kullanan arkadaşlar için yapılmış.
Kurulum:
1.Yedekleme yapmanıza gerek yoktur. hiç bir veriniz kaybolmayacaktır. fakat root, framework vs gidecektir.
2.telefonunuzu kapatın
3.güç+ses açma tuşuna basılı tutun general mobile yazısı gelince bırakın
4.hiç bir factory reset vs işlem yapmadan install zip from sd card 0 diyin
5.indirdiğiniz dosyayı seçin.
6.bittikten sonra yeniden başlatın.
7.başlangıçtan sonra uygulamaların optimize edilmesini bekleyin.
Gm discovery 16gb kitkat güncelleme dosyası:
https://mega.nz/#!RoxglawI!MQW2OJu-GG7s-ESHFUC01M1eJt_-FORLUzjgDW4VEgE
sorunlarınız olursa bekliyorum
makofficial7' Alıntı:monvance' Alıntı:Arkadaşlar bu rom u baya bi aramıştım fakat bulamadım.sonra kitkat güncellemesi geldiği zaman sunuculardan indirdiğim yedek aklıma geldi. bir çok arkadaşta bu romdan yararlanması için ve hızlı bir şekilde indirebilmesi için Mega.co.nz hesabıma upload ettim. Buyrun link;
https://mega.nz/#!4pwWBCLR!Fof1eummDoR7mDxRZymDVwes_i1ftOITwf_UR76Song
KURULUM:
1.Cihazınızı yedekleyin. (hafıza kartına yedekleyebilirsiniz, sakın cihaz hafızasına yedekleme yapmayın.)
2.Cihazınızı kapatın. Ve kapalı olduğundan emin olduktan sonra Ses açma+Power tuşlarına basılı tutun.
3.Recovery mod açıldığı zaman Wipe data factory reset yapın.
4. install zip from sd card 0 diyip romumuzu hafıza kartına attığımız yeri bulup seçin.
5.işlem tamamlanınca recoveryden system recovery diyin ve soru sorarsa NO seçeniğini seçip devam edin.
Ve orjinal kitkat romumuzun keyfini çıkarın
NOT:JB stock romda olanların wipe data factory reset yapmasına gerek yoktur. direk install zip kısmına atlayabilirler.
Her türlü sorunlarınızda yardımcı olacağım internete bakmanıza gerek yok
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki kitkat güncellendi. bende interneti olmayan arkadaşlarınıza atabileceğiniz veya şimdi indirip internet olmadığı zaman kurabileceğiniz güncelleme dosyasını sizinle paylaşmak istedim. ve bu link alıntı değildir.
Öncelikle şunu bilinki custom romlar için yapılmamıştır. stock kitkat rom kullanan arkadaşlar için yapılmış.
Kurulum:
1.Yedekleme yapmanıza gerek yoktur. hiç bir veriniz kaybolmayacaktır. fakat root, framework vs gidecektir.
2.telefonunuzu kapatın
3.güç+ses açma tuşuna basılı tutun general mobile yazısı gelince bırakın
4.hiç bir factory reset vs işlem yapmadan install zip from sd card 0 diyin
5.indirdiğiniz dosyayı seçin.
6.bittikten sonra yeniden başlatın.
7.başlangıçtan sonra uygulamaların optimize edilmesini bekleyin.
Gm discovery 16gb kitkat güncelleme dosyası:
https://mega.nz/#!RoxglawI!MQW2OJu-GG7s-ESHFUC01M1eJt_-FORLUzjgDW4VEgE
sorunlarınız olursa bekliyorum
hocam bende suan s5 rom var orjinal 4.4e nasil donebilirim yardimci olurmusunuz olurmusunuz?
Eren Kilci' Alıntı:ACİL YARDİM EDİN LÜTFEN. KİTKAT YUKLEMEM LAZİM.. Dosyalar yarıda iptal oluyor inerken acil yardım
ancak sorunu açıklarsanız yardımcı olabilirimcumhur_123' Alıntı:hocam linkler için teşekkür ederim. bi maruzatım olacaktı google playden app yükleme sorunu ortaya çıktı, yardımcı olabilir misiniz?
Tc Ekrem ERfidan' Alıntı::utandim: mega kesildi yeni link
gecedeyiz' Alıntı:Hocam linkler calismiyor
gecedeyiz' Alıntı:Kardes bi care bul su linklere 2 gundur seni bekliyom megadan silinmis dosyalar
muratxxlarge' Alıntı:Mega linkinde hiçbir sorun yok indiriyor. :adyo:
Eren Kilci' Alıntı:ACİL YARDİM EDİN LÜTFEN. KİTKAT YUKLEMEM LAZİM.. Dosyalar yarıda iptal oluyor inerken acil yardım
Tc Ekrem ERfidan' Alıntı::utandim: mega kesildi yeni link
gecedeyiz' Alıntı:Hocam linkler calismiyor