Stock kitkat uygulamalarini baska romlarda çalıştırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NC503
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NC503

Original poster
Kayıtlı Üye
16 Tem 2015
20
0
Arkadaşlar merhaba. Stoxk kitkatta yer alan mesqjlar uygulamasını baska bir kitkat romda nasil çalıştırabiliriz? Bircok yontem denedim fakat nafile.. Hep mesajlasma durdu hatasi aliyorum.

titaniım backupla yedeklemeyi denedin mi? belki işe yarar. pro sürümünü kullanmanı öneririm

NC503' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba. Stoxk kitkatta yer alan mesqjlar uygulamasını baska bir kitkat romda nasil çalıştırabiliriz? Bircok yontem denedim fakat nafile.. Hep mesajlasma durdu hatasi aliyorum.

Çalışmaması normal. Ona benzer başka bir mesjlar uygulaması olarak benim colorme romda verdiğim mesajlar uygulamasını deneyebilirsin.

http://forum.turkdevs.com/konu-aosp-os-colorme-v1-colorme-v1-mixed.html?highlight=colorme

AOSP versiyonundan alabilirsin.

SmiLeToLiFe' Alıntı:
NC503' Alıntı:

Çalışmaması normal. Ona benzer başka bir mesjlar uygulaması olarak benim colorme romda verdiğim mesajlar uygulamasını deneyebilirsin.

http://forum.turkdevs.com/konu-aosp-os-colorme-v1-colorme-v1-mixed.html?highlight=colorme

AOSP versiyonundan alabilirsin.

Neden çalışmaz peki? İlginiz için teşekkürler..

NC503' Alıntı:
Neden çalışmaz peki? İlginiz için teşekkürler.

mesajlar,telefon,kişiler vb. uygulamalar romların kendisine ait uygulamardır. Birçok smali , xml vb. dosyalar bütenleşik çalışır. Başka romlarda çalışması için portlanması gerekir. Her uygulama da portlanmaz.

SmiLeToLiFe' Alıntı:
NC503' Alıntı:
Neden çalışmaz peki? İlginiz için teşekkürler.

mesajlar,telefon,kişiler vb. uygulamalar romların kendisine ait uygulamardır. Birçok smali , xml vb. dosyalar bütenleşik çalışır. Başka romlarda çalışması için portlanması gerekir. Her uygulama da portlanmaz.
. Teşekkürler..