A Ayhan16 Original poster Kayıtlı Üye 27 Ara 2015 30 1 6 Şub 2016 #1 Merhaba elmde gm discovery 16gb var. Bugün bir rom attım ve romda baya hatalı çıktı . Stok roma nasıl dönebilirim ?
Merhaba elmde gm discovery 16gb var. Bugün bir rom attım ve romda baya hatalı çıktı . Stok roma nasıl dönebilirim ?
Celuk Yönetici 20 Kas 2015 1,092 865 Cihaz Quatro M1453|Etab 5 6 Şub 2016 #2 Stock rom bolumune bak : http://forum.turkdevs.com/forum-discovery-stock-romlar
T TheHeroeS 6 Şub 2016 #3 Cvp: Stok roma dönme Ayhan16' Alıntı: Merhaba elmde gm discovery 16gb var. Bugün bir rom attım ve romda baya hatalı çıktı . Stok roma nasıl dönebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Stock rom kategorisine girip kitkat veya jellybean stock romu indirip sp flash tool araciligi ile kurabilirsiniz.
Cvp: Stok roma dönme Ayhan16' Alıntı: Merhaba elmde gm discovery 16gb var. Bugün bir rom attım ve romda baya hatalı çıktı . Stok roma nasıl dönebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Stock rom kategorisine girip kitkat veya jellybean stock romu indirip sp flash tool araciligi ile kurabilirsiniz.