R ruling Original poster Kayıtlı Üye 3 Eyl 2015 52 6 8 Eyl 2015 #1 Arkadaşlar telefona tema indirdigimde ekran kilidi varsa com. android. systemui hatası alıyorum çözümü nedir? Tel gmd2 mini
Arkadaşlar telefona tema indirdigimde ekran kilidi varsa com. android. systemui hatası alıyorum çözümü nedir? Tel gmd2 mini
R ruling Original poster Kayıtlı Üye 3 Eyl 2015 52 6 8 Eyl 2015 #3 IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim
IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim
P PoleStar 8 Eyl 2015 #4 ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... Walla bn hic oyle bi sorunla karsilasmadımm . Walla kardesim n hic boyle bi sorunla karsilasmadımm.
ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... Walla bn hic oyle bi sorunla karsilasmadımm . Walla kardesim n hic boyle bi sorunla karsilasmadımm.
muratxxlarge File Uploader 26 Ocak 2015 609 344 50 Cihaz GM Discovery ROM GIDGAT ULTIMATE EDITION 8 Eyl 2015 #5 ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... GMD II'nin çözünürlüğü düşük ondan olmasın.Temalar genelde Discovery 1 için yapılyor.
ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... GMD II'nin çözünürlüğü düşük ondan olmasın.Temalar genelde Discovery 1 için yapılyor.
P PoleStar 8 Eyl 2015 #6 muratxxlarge' Alıntı: ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... GMD II'nin çözünürlüğü düşük ondan olmasın.Temalar genelde Discovery 1 için yapılyor. Genişletmek için tıkla ... Hayir murat abi bnde gmd2 mini kullanicisiyim bn temalarimda hic oyle bi sorunla karsilasmadim
muratxxlarge' Alıntı: ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... GMD II'nin çözünürlüğü düşük ondan olmasın.Temalar genelde Discovery 1 için yapılyor. Genişletmek için tıkla ... Hayir murat abi bnde gmd2 mini kullanicisiyim bn temalarimda hic oyle bi sorunla karsilasmadim
Orochi™ Administrator 24 Ocak 2015 4,460 5,094 42 Cihaz Nx569j,Kenzo,Touch ROM MIUI 9.6 /Nubia ui 4/amigo Os 8 Eyl 2015 #7 PoleStar' Alıntı: muratxxlarge' Alıntı: ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... GMD II'nin çözünürlüğü düşük ondan olmasın.Temalar genelde Discovery 1 için yapılyor. Genişletmek için tıkla ... Hayir murat abi bnde gmd2 mini kullanicisiyim bn temalarimda hic oyle bi sorunla karsilasmadim Genişletmek için tıkla ... ben lollipop ta bir kaç temanı denedim bu sorun yok ancak Stock kk da test etmedim sana tavsiyem temalarını kk ve lp olarak ayır kk temaları stock romdaki gnz temalardan lp temaları da stock lp temalardan gnz alarak düzenle.
PoleStar' Alıntı: muratxxlarge' Alıntı: ruling' Alıntı: IrResistibLe' Alıntı: başka tema kullan Genişletmek için tıkla ... İndirdigim tüm temalarda bu sorunla karsilastim Genişletmek için tıkla ... GMD II'nin çözünürlüğü düşük ondan olmasın.Temalar genelde Discovery 1 için yapılyor. Genişletmek için tıkla ... Hayir murat abi bnde gmd2 mini kullanicisiyim bn temalarimda hic oyle bi sorunla karsilasmadim Genişletmek için tıkla ... ben lollipop ta bir kaç temanı denedim bu sorun yok ancak Stock kk da test etmedim sana tavsiyem temalarını kk ve lp olarak ayır kk temaları stock romdaki gnz temalardan lp temaları da stock lp temalardan gnz alarak düzenle.