I ilyashan251 Original poster Kayıtlı Üye 13 Kas 2015 3 0 19 Şub 2016 #1 birisi gaps atsın link atın birde dosya yöneticisi yok onu napabilirim acill
M mrlndgn Yasaklı Üye 20 Ara 2015 239 35 19 Şub 2016 #2 Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi.
I ilyashan251 Original poster Kayıtlı Üye 13 Kas 2015 3 0 19 Şub 2016 #3 mrlndgn' Alıntı: Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi. Genişletmek için tıkla ... twrpde nerden yapcaz
mrlndgn' Alıntı: Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi. Genişletmek için tıkla ... twrpde nerden yapcaz
Lptrex Yasaklı Üye 26 Ocak 2015 32 908 23 19 Şub 2016 #4 Cvp: tableti rootladım meb in korumasını kırdımama dosya yöneticisi yok google play yok ilyashan251' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi. Genişletmek için tıkla ... twrpde nerden yapcaz Genişletmek için tıkla ... Wıpeye ye gır altdakı oku cek bıttı
Cvp: tableti rootladım meb in korumasını kırdımama dosya yöneticisi yok google play yok ilyashan251' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi. Genişletmek için tıkla ... twrpde nerden yapcaz Genişletmek için tıkla ... Wıpeye ye gır altdakı oku cek bıttı
I ilyashan251 Original poster Kayıtlı Üye 13 Kas 2015 3 0 19 Şub 2016 #5 Cvp: tableti rootladım meb in korumasını kırdımama dosya yöneticisi yok google play yok FoggyFa' Alıntı: ilyashan251' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi. Genişletmek için tıkla ... twrpde nerden yapcaz Genişletmek için tıkla ... Wıpeye ye gır altdakı oku cek bıttı Genişletmek için tıkla ... tmm bi deniyim
Cvp: tableti rootladım meb in korumasını kırdımama dosya yöneticisi yok google play yok FoggyFa' Alıntı: ilyashan251' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Factory reset at gelecvektir dosya yoneticisi. Genişletmek için tıkla ... twrpde nerden yapcaz Genişletmek için tıkla ... Wıpeye ye gır altdakı oku cek bıttı Genişletmek için tıkla ... tmm bi deniyim
abdul1907 Kayıtlı Üye 21 Kas 2015 48 6 20 Şub 2016 #6 Bn tableti lucy den kurcalıodum en alta bi indim baktım stock dosya yöneticisi orda duruo devre dışı yazıodu üzerinde meb engellemiş olabilir..
Bn tableti lucy den kurcalıodum en alta bi indim baktım stock dosya yöneticisi orda duruo devre dışı yazıodu üzerinde meb engellemiş olabilir..