mehmetalikisa Original poster Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 61 10 6 Şub 2016 #1 Cümleten selam aleyküm. Tabletlerin yazı tipinin nasıl değişebileceği ile ilgili bilgisi olan var mı?
Cümleten selam aleyküm. Tabletlerin yazı tipinin nasıl değişebileceği ile ilgili bilgisi olan var mı?
R RomMaster 6 Şub 2016 #2 Twrpden modding kısmındaki herhangi bi yazı tipini yuklemeniz yeterlidir.Ayrıca bir de ifont,fonter gibi uygulamalarla da değişir.
Twrpden modding kısmındaki herhangi bi yazı tipini yuklemeniz yeterlidir.Ayrıca bir de ifont,fonter gibi uygulamalarla da değişir.
mehmetalikisa Original poster Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 61 10 6 Şub 2016 #3 Cvp: RE: TABLETİN YAZI TİPİNİ DEĞİŞTİRME RomMaster' Alıntı: Twrpden modding kısmındaki herhangi bi yazı tipini yuklemeniz yeterlidir.Ayrıca bir de ifont,fonter gibi uygulamalarla da değişir. Genişletmek için tıkla ... Bunu daha detaylı anlatabilir misin? Pek anlamadım.
Cvp: RE: TABLETİN YAZI TİPİNİ DEĞİŞTİRME RomMaster' Alıntı: Twrpden modding kısmındaki herhangi bi yazı tipini yuklemeniz yeterlidir.Ayrıca bir de ifont,fonter gibi uygulamalarla da değişir. Genişletmek için tıkla ... Bunu daha detaylı anlatabilir misin? Pek anlamadım.
R RomMaster 6 Şub 2016 #4 Cvp: RE: TABLETİN YAZI TİPİNİ DEĞİŞTİRME mehmetalikisa' Alıntı: RomMaster' Alıntı: Twrpden modding kısmındaki herhangi bi yazı tipini yuklemeniz yeterlidir.Ayrıca bir de ifont,fonter gibi uygulamalarla da değişir. Genişletmek için tıkla ... Bunu daha detaylı anlatabilir misin? Pek anlamadım. Genişletmek için tıkla ... http://forum.turkdevs.com/konu-xperia-font-for-lp-and-kk-roms.html mesela bunu yukleyeceksin.Twrpden install bölümünden bunu seçip yukleyeceksin.
Cvp: RE: TABLETİN YAZI TİPİNİ DEĞİŞTİRME mehmetalikisa' Alıntı: RomMaster' Alıntı: Twrpden modding kısmındaki herhangi bi yazı tipini yuklemeniz yeterlidir.Ayrıca bir de ifont,fonter gibi uygulamalarla da değişir. Genişletmek için tıkla ... Bunu daha detaylı anlatabilir misin? Pek anlamadım. Genişletmek için tıkla ... http://forum.turkdevs.com/konu-xperia-font-for-lp-and-kk-roms.html mesela bunu yukleyeceksin.Twrpden install bölümünden bunu seçip yukleyeceksin.
mehmetalikisa Original poster Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 61 10 6 Şub 2016 #5 Sağol @Rommaster ifont uygulamasıyla yaptım