[doublepost=1507776657,1507776599][/doublepost]
Tabletin dokunmatigi hicmi yoktu yoksa hassasiyeti azmiydiEnes37
Aşağıdaki hatayı alan arkadaşlardan tester olmak isteyenler bu mesajı alıntılayın.
Ekli dosyayı görüntüle 226
Kardeşim sen bi efsanesinnnnn. Evet beyler 0x2 hatası alıyodum ve bende de sys dosyasındaki dosyalar eksikti. Sabah bu arkadaşın dediği doğrudur belki diyip tabletin arka kapağını açtım. Sol üstteki sarı kablonun yani dokunmatiğin kablosunun bağlantı yerlerini bastırdım sağlam gözüküyodu gene de hafif bastırdım. Hiçbir değişiklik olmadı ama akşam bi tableti kapatıp açtığımda düzeldi dokunmatik. Aylardır denemediğim yöntem çekmediğim çile kalmamıştı bende hemen buraya yazayım dedim. Şuan düzelen tabletle yazıyorum dosyaları geri gelmiş beyler mutluluktan ağlatır lan bu olayyy0x2 hatasını çözebilen yok mu hala arkadaşlar çözen varsa özel mesaj veya konuya açıklama yapabilir mi
Arkadaşlar bugün başka bir etab5 geldi 0x2 hatası aldığım cihaza dokunmatik ve ekran kablosunu takıp denedim tıkır tıkır çalıştı. Deneme yaptığımda üzerinde çalıştığım tablette holitek paneldi sanırım 0x2 hatası alan arkadaşların dokunmatiklerinde donanımsal arıza var aklınızda bulunsun. İyi çalışmalar.
0x2 hatasını çözebilen yok mu hala arkadaşlar çözen varsa özel mesaj veya konuya açıklama yapabilir mi
Arkadaşlar bugün başka bir etab5 geldi 0x2 hatası aldığım cihaza dokunmatik ve ekran kablosunu takıp denedim tıkır tıkır çalıştı. Deneme yaptığımda üzerinde çalıştığım tablette holitek paneldi sanırım 0x2 hatası alan arkadaşların dokunmatiklerinde donanımsal arıza var aklınızda bulunsun. İyi çalışmalar.
Merhaba. Dosyayı eksik indirmişsiniz. Tekrar indirin.Yardım edecek yok mu koca sitede?
Hic yok romdan sonra oldu onun bi cozumu yok galibaTabletin dokunmatigi hicmi yoktu yoksa hassasiyeti azmiydi
Flashladım şimdi, GENERAL MOBILE yazısında takıldı şimdi güç düğmesi işlemiyor ne yapmalıyım?Merhaba. Dosyayı eksik indirmişsiniz. Tekrar indirin.
Merhaba. Şuraya bakabilirsiniz;Lanet bilgisayarda 0xc000007b hatasını alıyorum bir sürü dll dosyası atttım denedim denedim dll paketlerini indirdim yinede olmadı şu lanet sorunun kaynağını bilen varmı KRONOS cevap verirsen sevinirim dll programı denicem herhalde