I
Incredible™
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere zte v987den portladığım son sürüm lewa osu tanıtmak istiyorum .Aranızda kullanmayan olduğunu sanmıyorum fakat bu çoğu türkçe ekli son sürüm hali.
Romun benden izin alınmadan site,blog,grup gibi yerlerde paylaşılmasına izin vermiyorum.Paylaşanlara hakkım helal değildir.
Özellikleri;
-Müthiş arayüz ve hız.(boş ram 500e kadar çıkabiliyor)
-Kendine has güvenlik,veri kullanımı,müzik,dosya yöneticisi vb. uygulamaları var.
-2. simde maalesef 3g yok.
-Çoğu yerini TR yaptım fakat yinede ingilizce yerleri farkedeceksiniz.İlerleyen günlerde daha da türkçeleştirebilirim.
-Gapps dahil tüm uygulamaları güncelledim.
-Diğer özellikleri size ekran görüntüleri anlatır
Rom Linki; http://link.tl/AADl
Teşekkürler:
[mention]RomMaster[/mention] [mention]Dr.Razor™[/mention]
Ekran Görüntüleri(ingilizce olduklarına bakmayın türkçeleştirildiler);(ssler için [mention]Dr.Razor™[/mention]a teşekkürler.)
[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________
Cihaz: General Mobile Discovery
Chipset: MT6589
Geliştirici: Incredible™
ROM: [4.2.1]Lewa OS v6[/font]
Romun benden izin alınmadan site,blog,grup gibi yerlerde paylaşılmasına izin vermiyorum.Paylaşanlara hakkım helal değildir.
Özellikleri;
-Müthiş arayüz ve hız.(boş ram 500e kadar çıkabiliyor)
-Kendine has güvenlik,veri kullanımı,müzik,dosya yöneticisi vb. uygulamaları var.
-2. simde maalesef 3g yok.
-Çoğu yerini TR yaptım fakat yinede ingilizce yerleri farkedeceksiniz.İlerleyen günlerde daha da türkçeleştirebilirim.
-Gapps dahil tüm uygulamaları güncelledim.
-Diğer özellikleri size ekran görüntüleri anlatır
Rom Linki; http://link.tl/AADl
Teşekkürler:
[mention]RomMaster[/mention] [mention]Dr.Razor™[/mention]
Ekran Görüntüleri(ingilizce olduklarına bakmayın türkçeleştirildiler);(ssler için [mention]Dr.Razor™[/mention]a teşekkürler.)
[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________
Cihaz: General Mobile Discovery
Chipset: MT6589
Geliştirici: Incredible™
ROM: [4.2.1]Lewa OS v6[/font]