[TTECH]NanoGM 5Plus AirGlass™ Ekran Koruyucu

ByRomcu™

Original poster
Yönetici
29 Ocak 2015
640
265
Cihaz
GM 5 Plus
ROM
Dirty Unicorns
GM, Ttech markası ile anlaşmış ekran koruyucu satıyor.Önceki kılıf bulamama sorununu katiyyen çözmüş :)

http://www.ttec.com.tr/AirGlass-Nano,PR-28635.html 

(Kılıf 19tl koruyucu 29 :D

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Cvp: [TTECH]NanoGM 5Plus AirGlass™ Ekran Koruyucu

Alacaz bu telefonu o kadar :cool:

cihaz gorilla glass 4ile korunuyor. bence güzelim ekranı jelatinle mahvetmeyin  :D ben jelatinsiz kullanıyorum hiç çizilmedi telefona acımayan biri olarak. jelatin ile 2.5 D ekranın anlamı kalmıyor bence. bir sorum olucak; arka kamera camıda gorilla glass 4 mü acaba ?

pulsefth' Alıntı:
cihaz gorilla glass 4ile korunuyor. bence güzelim ekranı jelatinle mahvetmeyin  :D ben jelatinsiz kullanıyorum hiç çizilmedi telefona acımayan biri olarak. jelatin ile 2.5 D ekranın anlamı kalmıyor bence. bir sorum olucak; arka kamera camıda gorilla glass 4 mü acaba ?

evet kamera lensi de gorilla glass 4 ama hor kullanmamak lazım. kul yapısı sonuçta

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
alın bende var 1 yıldır sıkıntı olmadı :D tam kaplıyor nerdeyse ekranda oldunu hisetmiyosun inceligi çok iyi ceviz kırdım sıkıntı yok :D
[doublepost=1530201014,1530200889][/doublepost]
cihaz gorilla glass 4ile korunuyor. bence güzelim ekranı jelatinle mahvetmeyin :emoji_grinning: ben jelatinsiz kullanıyorum hiç çizilmedi telefona acımayan biri olarak. jelatin ile 2.5 D ekranın anlamı kalmıyor bence. bir sorum olucak; arka kamera camıda gorilla glass 4 mü acaba ?
kardeş gg4 arka camda
bunu kulanmadan önce güneşe tutugumda ekranım nerdeyse full çizikti.