General mobile için tv remote kumanda uygulaması var mı? Samsung 48ju6470 kullanıyorum
A aslanetta Kayıtlı Üye 10 Ara 2015 #1 General mobile için tv remote kumanda uygulaması var mı? Samsung 48ju6470 kullanıyorum
H husmer_22 Aktif Üye 10 Ara 2015 #2 aslanetta' Alıntı: Gm 2 mini için tv remote uygulaması var mı? Samsung 48ju6470 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... OLMASI GEREK UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİĞİ VAR DİYE BİLİYORUM
aslanetta' Alıntı: Gm 2 mini için tv remote uygulaması var mı? Samsung 48ju6470 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... OLMASI GEREK UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİĞİ VAR DİYE BİLİYORUM
A aslanetta Kayıtlı Üye 10 Ara 2015 #3 husmer_22' Alıntı: aslanetta' Alıntı: Gm 2 mini için tv remote uygulaması var mı? Samsung 48ju6470 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... OLMASI GEREK UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİĞİ VAR DİYE BİLİYORUM Genişletmek için tıkla ... Hangi uygulama bu işi görür?
husmer_22' Alıntı: aslanetta' Alıntı: Gm 2 mini için tv remote uygulaması var mı? Samsung 48ju6470 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... OLMASI GEREK UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİĞİ VAR DİYE BİLİYORUM Genişletmek için tıkla ... Hangi uygulama bu işi görür?