KARAHASAN7728 Aktif Üye 31 May 2021 734 140 23 Cihaz E-TAB 5 ROM DirtUnicorns 7 Tem 2022 #81 Çözüm yok.Lolipop stock romdaki gibi şifrelemesi yapıyor,Custom rom kurun
A ARZEM123 Kayıtlı Üye 9 Ağu 2020 19 1 26 Cihaz Etab 5 9 Tem 2022 #82 mmtk' Alıntı: ya şimdi ben eba marketeki de geri istiyorum zahmet olmazasa zip olarak ayarlayabilirmisi Genişletmek için tıkla ... KARAHASAN7728' Alıntı: Çözüm yok.Lolipop stock romdaki gibi şifrelemesi yapıyor,Custom rom kurun Genişletmek için tıkla ... Var ben başta yapamadım depolama şifresi istiyordu onu kaldırmak için formatladım oldu
mmtk' Alıntı: ya şimdi ben eba marketeki de geri istiyorum zahmet olmazasa zip olarak ayarlayabilirmisi Genişletmek için tıkla ... KARAHASAN7728' Alıntı: Çözüm yok.Lolipop stock romdaki gibi şifrelemesi yapıyor,Custom rom kurun Genişletmek için tıkla ... Var ben başta yapamadım depolama şifresi istiyordu onu kaldırmak için formatladım oldu
KARAHASAN7728 Aktif Üye 31 May 2021 734 140 23 Cihaz E-TAB 5 ROM DirtUnicorns 10 Tem 2022 #83 ARZEM123' Alıntı: Var ben başta yapamadım depolama şifresi istiyordu onu kaldırmak için formatladım oldu Genişletmek için tıkla ... Formatlamanın çözüm olduğunu bende biliyorum zaten ama belki siz dahili depolamanızın silinmemesi için format atın demedim
ARZEM123' Alıntı: Var ben başta yapamadım depolama şifresi istiyordu onu kaldırmak için formatladım oldu Genişletmek için tıkla ... Formatlamanın çözüm olduğunu bende biliyorum zaten ama belki siz dahili depolamanızın silinmemesi için format atın demedim
A ARZEM123 Kayıtlı Üye 9 Ağu 2020 19 1 26 Cihaz Etab 5 11 Tem 2022 #84 KARAHASAN7728' Alıntı: Formatlamanın çözüm olduğunu bende biliyorum zaten ama belki siz dahili depolamanızın silinmemesi için format atın demedim Genişletmek için tıkla ... Evet o yönden sorun olur ama onu kaldırmanın başka çaresi de yoktu
KARAHASAN7728' Alıntı: Formatlamanın çözüm olduğunu bende biliyorum zaten ama belki siz dahili depolamanızın silinmemesi için format atın demedim Genişletmek için tıkla ... Evet o yönden sorun olur ama onu kaldırmanın başka çaresi de yoktu