Twrp Recovery Yükleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OsmanMogul

Original poster
Kayıtlı Üye
10 Kas 2015
1
0
Arkadaşlar Kitkat 4.4.2 Discovery air'im Var rom yüklüycem ama Twrp Recevory Yükleyemiyorum

OsmanMogul' Alıntı:
Arkadaşlar Kitkat 4.4.2 Discovery air'im Var rom yüklüycem ama Twrp Recevory Yükleyemiyorum

merhaba öncelikle birkaç uygulamaya ihtiyacınız olacak bunları indirin 
recovery dosyalarının içinde SP Flash tool ile nasıl yükleme yapacağınız detaylı bir şekilde anlatılmıştır
umarım işinize yarar kolay gelsin 

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

bunlara hiç gerek yoktur
Twrp recovery için

Google play uygulaması için

Google playden uygulamayı indirin ve twrp img dosyasınıda indirin bu dosyayı sd kartınıza atın ve programa giriş yapın giriş yaptıktan sonra depolamadan seç kısmından img dosyasını seçin yani;

Forumdaki twrp indirin telefonuzu rootlayip mobile uncle tools kurun twrp telefonuzun hafiza ana dizinine atin mobileuncle toolsile recovery update den yukleyin

KONU KAPALI.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...